Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Májustól is csak két országban lesz kapható a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Én is úgy érzem ,hogy fogok találkozni majd egy párszor ezzel a telefonnal.
-
bandika2
csendes tag
jaj ez hatalmas oltás:"lövögettem vele néhány képet a miheztartás végett"
-
^Clown
addikt
Sose voltam oda a Sagem-ekért, és ezen ez a kis cukimukiság sem fog változtatni. R.I.P. Sagem!
A nők pedig figyeljenek egy kicsit a belbecsre is, és ezt nem csak a telefonokra értem
-
pink75
aktív tag
azért szomorú
bár sose vettem volna nyasgemet -
magyarattila
tag
nagyon tetszik az összegzésként leírt zárszó, érdekes hangulatot teremt, függetlenül attól, hogy egy mobiltelefonhoz írták.
-
nord^ph
tag
Bog, ki kényszerített erre a tesztre??
-
fekeandras
őstag
Plázacica mobil...
Volt régebben egy My-V56 os telefonom, és most is Sagem telefonom van (MY-X6).Nem egy nagyszám.Nincs se bluetooth, se videó, se mp3, se semmi hülye és tök felesleges akksi gyikos extra.Viszont amíg el nem romlik vagy el nem hagyom valahol biztosan nem fogom lecserélni.
Mert egyszerű, praktikus jó telefon.
-
niti
aktív tag
Azért szerintem átlagos női telefonnak ez kevés.
A Samsung e530 manapság kb lefedi az átlagos női felhasználók igényét. Bár ez életkortól is függ. Talán mégsem ez a Sagem az átlagos igény, legalábbis remélem... -
nemtommi
senior tag
Átlagos női telefon, se több, se kevesebb.
Amúgy nem szégyen, ha egy nőt nem érdekel a telefonja tudása.
Bnőm kocsit vett úgy, hogy egy feltételt fogalmazott csak meg az árkategórián túl: deréktámasz legyen benne. Nem is csalódott benne, nem akar senkit se leverni vele a pirosnál, viszont 7-800km után sem kell kihajtogatnia belőle magát.
Amúgy Sagemről nekem szép élményeim voltak anno egy mc930-as kapcsán.
Vonaton utazva történt meg, hogy egy 5 fős lánycsapat támadott be miatta.
Mind tudni akarta, hogy mi is ez a cukiság -
TheDragon007
senior tag
[Ezt nem kellene...
]
Sztem a Tetszett plecsni főleg a dizájnért jár.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
válasz
Jim Tonic #29 üzenetére
Mi nem tiszta benne?
A Sony Ericsson néhány alsókategóriás készüléke Sagem-gyártmány (vagy legalábbis besegítenek ők is
), ez az adott készülék tesztjéből kiderül, illetve a Vodafone saját márkás termékeinek egy része szintén Sagem.
MOD:
Ja, hogy hiányzott egy t-betű? Akkor miért nem azt jelezted? -
A Sony Ericsson alsóbb kategóriába sorolható készülékei sok esetben Sagem alapokra épülnek, de találhatunk az egykoron francia (most már inkább kínai) gyártó termékeiből számos olcsó modell a Vodafone kínálatában is.
Dekódolnátok nekem ezt a mondatot?
-
Fodika
csendes tag
Mostanában nincs valami nagy tesztözön.
Mivan gazdásági válság?
(ezt most nem kötekedésből mondom csak érdekel h mivan.) -
niti
aktív tag
"mire visszaértem, már két csaj ült a székemben"--> ezt hogy csinálták?
A teló olyan, amilyen, de a tetszett plecsni meglepett. -
strech008
csendes tag
GYENGE
-
TheDragon007
senior tag
-
.mf
veterán
"Elképesztő újra és újra szembesülni azzal, hogy mennyire nem számít a készülék tudása, gyártója, minősége, ha sikerül hozzá egy olyan formatervet párosítani, ami teljesen elhomályosít minden mást."
Nők -- kell-e még többet mondanom?
13k? neröhögtessenekmár... asus m530w okostelóm 3× ennyiért vettem, és az ennek bőven több mint háromszorosa...
-
igazi picsaphone
-
fabicska
tag
Nekem is volt Sagem telefon, méghozzá a a MYV-55, és 56.
Nagyon jó telefonok voltak, az ár/érték aránya kitűnő volt. (20.000 ft-ért korrekt volt, amit tudott).
Egyszer hógolyózás alkalmával kinnmaradt egész estére a hóba, de semmi baja nem lett. Ez pont oylan, hogy a márkás 50.000 ft-os dvd lejátszó nem visz semmilyen másolt dvd-t, de a gagyi 5.000 ft-os Chilly, meg mindent lejátszik. Ez a telefon is ilyen volt, és majdnem mindegyik más Sagem is.
Nem volt csúcsminőségű, de az árától senki se várhatott tőle sokat.
Nekem nagyon a szívemnez nőttek, nyugodj békébe Sagem!Ui.: Az összegzés legutolsó mondata nagyon jóra sikeredett, nagyon a szívemhez szólt.
-
Jadro
veterán
Ha az árát betuszkolnák 10 ropi alá még azt mondnám oké. Persze nem magamnak hanem az 5 hónapos kislányomnak
-
kiszu
senior tag
Azért az utolsó mondat nagyon ott van,mint a márka mai helyzete illetva a telefon tudása miatt is
-
Mamuska
őstag
Ez nagyon cuki.
-
tolts.hu
őstag
Szerintem az általános iskolás kis csajok álomtelefonja.
-
madstunt
addikt
nem azért de a sagemnnek voltak nagyon jó telefonja pl a My700X az a maga kategóriájában anno nagyon jó teló volt pár éve,csak sajna nem volt rá pénz most meg senki nem adja akinek van,és az még külsőre is nagyot alakított...
nem tudom de ez a sagem-vég kárörvendő hangulat enyhén szólva is baromság
-
bence1155
csendes tag
Utoljára a tesztelők mikor láttak ilyen "utolsó" kaki mobilt?
-
hemaka
nagyúr
Nem is baj, hogy az utolsó...
-
bence1155
csendes tag
Mi kerül 13k-ba ebben a mobilban?
-
dorkababa
aktív tag
Ámen
-
Stiky
senior tag
Miért nem lep meg, hogy itt abszurdisztánban ennyi az ára...
Jujj a tesztfotón az a húsosmakaróni ( ?
) így elég disgusting.
-
riszter
senior tag
20k-ért 128*128-as kijelző? Pfúúj.
-
bence1155
csendes tag
Kicsit brutálisan néz ki.
Ezt a mobilt biztos nem vinné senki mutogatni. -
ttower
aktív tag
nem csodálkoznék azon, ha szembefutnék pár ilyennel az ismerőseim között. külsőre még egész tűrhető, de belül... bár ilyen áron (20 font) elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A már nem létező márka utolsó termékei még kaphatóak itthon. Elsősorban kislányoknak.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest