2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Sagem my300c - az utolsó bók

A már nem létező márka utolsó termékei még kaphatóak itthon. Elsősorban kislányoknak.

Bevezető

Nem gondoltam volna, hogy valaha az életben fogok még Sagem márkájú készülékről írni, de a GSM Takács ezt küldte tesztre. Mondjuk pont én kértem, mert kíváncsi voltam, hogy milyen telefon lehet, amely annak ellenére még a boltok polcain van, hogy a Sagem márkanév eltűnt a mobiltelefonok piacáról.

Sagem my300c
[+]

Mint ismeretes, a Sagem önálló márkaként már nem létezik, mostanában ODM jellegű tevékenységet folytatnak, azaz bedolgoznak más gyártóknak, illetve szolgáltatóknak. A Sony Ericsson alsóbb kategóriába sorolható készülékei sok esetben Sagem alapokra épülnek, de találhatunk az egykoron francia (most már inkább kínai) gyártó termékeiből számos olcsó modellt a Vodafone kínálatában is.

Sagem my300c
[+]

A my300c igazán aranyosnak tűnt a képeken, s megint, sokadszorra szembesültem azzal, hogy mennyire más a férfi és a női lélek. Meghozta a futár a dobozt, ledobtam az asztalomra, elugrottam klozetre, s mire visszaértem, már két csaj ült a székemben és csodálkozó szemekkel forgatták a csomagolást. A my300c-vel viszont kevésbé vágódtam be a haveri focizás alkalmával, de azt hiszem, hogy ez érthető.

Sagem my300c
[+]

A készüléknek van fantázianeve is, ez a „Butterfly Phone”, brit weboldalakon 20 fontos árat írnak hozzá. Itthon a Vodafone kínálatában bukkant fel 13 ezer forintért, amely még a mostani árfolyamon számolva is duplája a brit árnak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​r​det​és

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.