Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
Petykemano #758 üzenetére
Annyit korrigálnék, hogy nem kell feltétlenül jobbnak lennie, csak elég jónak lennie a riválishoz képest. Az ár pedig majd beáll ahogyan írtad. Ha lesz árverseny, akkor lejjebb fog menni mindkét proci ára, hiszen az intel jelenlegi ára nem ér annyit, az már más kérdés, hogy sokan kényszerből megveszik ennyiért.
(#760) lezso6: Aki csak emiatt vesz drága procit az meg is érdemli. Nem véletlenül tartunk itt.
-
Raysen623
addikt
válasz
Walter_White #731 üzenetére
Ha ilyen áron jönne, akkor köszönöm befejeztem a PC építést.
-
Raysen623
addikt
válasz
#06658560 #566 üzenetére
Ezt csak az olyanok várják mint ti... A jövőben pedig ne vetíds ki egyes PH olvasó vágyálmait a többiekre, akik közé én is tartozom.
A józan hangok nincsenek lehurrogva, csak a fikázók, akiktől már agyfaszt lehet kapni itt a PH-n, mert nekik abszolut de semmi nem jó vagy elég, ami AMD oldalról érkezik...
-
Raysen623
addikt
Amennyiben emlékeim nem csalnak, akkor DDR2 idején még javában használtuk az FSB-t mint olyat, ami bizony az memória órajelekkel együtt skálázódott adott szorzóval ugye. Egy 800Mhz-es DDR2 és egy 1600Mhz-es DDR3 között bizony volt ugrás sebességben, amit a kedves user érezhetett. Combo-s lapom volt, ezért gondoltam erre.
DE és ebben igazatok van DDR3 alatt ezt a dolgot felszámolták és külön lehet állítani a memória órajelet, meg a többit is. Tehát DDR4-re váltáskor valószínűleg semmilyen ilyen érzete nincs az embernek hiába gyorsabb a RAM. -
Raysen623
addikt
Ryzen = Risen (felkelt, felemelkedett)
Nekem ez jön le belőle. A másik ami még majdnem lejön az a nicknevem
Témához: várom az új procikat, bár nem fogok vásárolni semmit jó ideig. Szerintem engem ebből a szériából már a mobil és laptop része fog érdekelni, desktop fronton már nem lesz aktuális. 3 hónapot már ki fogunk bírni, de aztán tartsák be a startot ha már megigíérték.
(#105) .LnB : a 480-ak nagyon is reális áron mennek az 1060-hoz képest is. Teljesítményben is bőven elegendőek mindenre egy átlag játékosnak, persze nem a masterrace-nek meg az fps huszároknak, azok fáradjanak a zöld kasszához és tejeljenek mint a kisangyal mert megérdemlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest