- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
joysefke #441 üzenetére
Akkor lehet nem is baj, hogy letettem róla a Zen hallatán.
Meglátjuk mit mutat, aztán vagy Zen lesz, vagy valami értelmesebb Intel.
Lehet én voltam amúgy felületes a videókat nézve, de mit kellett volna látni?
Witcher bőven 60FPS felett volt, és Division alatt is jól teljesített az i7 mellett. -
<Lacy85>
addikt
válasz
<Lacy85> #438 üzenetére
Na, kicsúsztam az időből.
Mint írtam, 2 oka van csak, hogy hajlottam az amd felé.1. Nem akarok egy vagyont gépre költeni
2. Nem akarok használt cuccokat venni.Amire nekem kell, arra bőven megfelelne. i5-ből kb. 60-nál kezdődnek a normálisabbak, i3 meg nem kell.
Használt alaplap meg szintén felejtős. Mindössze ez volt az oka.
Az FX + 1080 duót meg youtube-on nézegettem csak. Ott nem tűnt vészesnek. -
<Lacy85>
addikt
Amúgy épp azt néztem, hogy pl. egy 5930K-hoz képest sincs nagyon lemaradva pl. Division-ben 1440p alatt sem.
5930K: [link]
8350 @ 4.3: [link]Kicsit azért meglepődtem, hogy ilyen jól állják a sarat játékokban.
Mondjuk azt nem néztem meg, hogy a legolcsóbb skylake i3 ellen mit tud. Lehet, hogy már az hülyére veri szerencsétlen FX-et.(#437) joysefke:
Nem is azt mondtam, hogy ez a sztenderd (én sem vennék fx-et a 1080 mellé), mindössze arra akartam kilyukadni, hogyha nagy duzzogva azért elboldogul egy ilyen vga-val, akkor mondjuk egy 1050Ti, 1060 mellé bőven jó is lehet. Kb. ilyen kategóriában akarok kártyát venni.
FHD-ra ezek bőven jók. -
<Lacy85>
addikt
válasz
dealerman #431 üzenetére
Itt az egyik példa, de tele van vele a youtube.
Igaz ez 8350, 4.3Ghz-re húzva (amit simán bír a 8300 is), és maxon jár a 1080, 80-90FPS között.
Szóval ha nem intel-hez nézem, én nem érzem annyira szarnak az fx-eket.Azért a zen, mert nem feltétlen akarok 4 éves gépet összerakni a következő 4 évre.
-
<Lacy85>
addikt
Nem, intel oldalon egy 2007-esről lehet ezt elmondani. Q6700 van a gépemben. Annyi a cifra benne, hogy nem alapon megy, hanem 3.3-ra húzva.
Új NFS, Battlefront, DS3, stb. gond nélkül futnak FHD medium-on vele (40-50FPS).
De gyanítom, hogy a VGA miatt nem mennek csak jobban (750Ti).
Proci bírna többet is.
Szóval ne becsüld le az intelt se.Mostanában gondolkodom én is cserén, mert már azért nagyon ráférne.
Vagyonokat nem szándékoztam költeni rá, mert ebből már kinőttem (és igazából ki sem lenne használva), és elgondolkodtam az FX-eken is.
A 8300 már 30 körül megvehető újan, és vigyorogva kihajt egy gtx 1080-at is.
Nekem ez kb. már ötszörösen meg is haladta a szükségleteimet.Intelnek a normálisabb procijai 60 körül kezdődnek. Annyit nem szánok rá.
Gondolkodtam még használtan valami régebbi szérián (i5 2XXX, 3XXX), de azokhoz meg már újan nem lehet lapot venni. Használtat meg soha.
Viszont jelen felállás szerint megvárom, mit/mennyiért gurít a zen. Ha lesz valami olcsóbb, használható változat, akkor jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- GTA V
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged