Új hozzászólás Aktív témák
-
haze81
csendes tag
ja és a másik:
az ES File explorerbe akárhányszor be kell lépnem, csak akkor tudtam szerkeszteni a fájlt, hogyha a settingsben kivettem a pipákat a root optionsben, majd a menüben nyomtam egy továbbot és egy refresht.
Aztán megint settings root options pipák be, majd menü gomb, tovább refresh, és lám csodát build.prop-ot szerkesztés után tudom menteni. De addig csak error-t írt ki folyamatosan. Valahogy elfelejti az app a beállításthogy ez mitől van? passz
-
haze81
csendes tag
na megvan a válasz kicsit belemerültem és akkor most mondanék a cikkhez egy tanácsot!!!!!
Ha valakinek az alábbi sor ez: ro.config.hw_isCostumize=false
akkor írja át true-ra!!!!, mert hiába állítja át a fent leírtakat, az óra nem lesz fehér vagy fekete amíg az false.
Nekem false volt, nem figyeltem, most hogy átállítottam true-ra már rendben van.
Üdv. -
haze81
csendes tag
cyanogen modot használok, állítottam mindent nekem csak fekete az óra még mindig, minden variációt kipróbáltam true false false true 01 02 és még mindig FEKETE. tököm tele van vele.
-
haze81
csendes tag
nekem már eleve false volt, a másikat át kellet írni 2-re de semmi változás ugyanúgy fekete az óra a státuszbaron a jobb felső sarokban, és a menü is sárga, plusz ha az ikonokra ráklikkelek. Úgy látom ezt csak a launcher progival együtt érdemes használni, mert a menüt nem színezték át. Tudja valaki, hogy hogy fehérítsem ki az órát a jobb felső sarokban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged