- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1621
senior tag
válasz
Balázs1621 #10 üzenetére
Közben meglett, a "ro.config.SetStatusbarText=false" sort át kell állítani erre: "ro.config.SetStatusbarText=true"
-
Balázs1621
senior tag
Átállítottam az értékeket, de az órám még mindig fekete!
-
haze81
csendes tag
ja és a másik:
az ES File explorerbe akárhányszor be kell lépnem, csak akkor tudtam szerkeszteni a fájlt, hogyha a settingsben kivettem a pipákat a root optionsben, majd a menüben nyomtam egy továbbot és egy refresht.
Aztán megint settings root options pipák be, majd menü gomb, tovább refresh, és lám csodát build.prop-ot szerkesztés után tudom menteni. De addig csak error-t írt ki folyamatosan. Valahogy elfelejti az app a beállításthogy ez mitől van? passz
-
haze81
csendes tag
na megvan a válasz kicsit belemerültem és akkor most mondanék a cikkhez egy tanácsot!!!!!
Ha valakinek az alábbi sor ez: ro.config.hw_isCostumize=false
akkor írja át true-ra!!!!, mert hiába állítja át a fent leírtakat, az óra nem lesz fehér vagy fekete amíg az false.
Nekem false volt, nem figyeltem, most hogy átállítottam true-ra már rendben van.
Üdv. -
haze81
csendes tag
cyanogen modot használok, állítottam mindent nekem csak fekete az óra még mindig, minden variációt kipróbáltam true false false true 01 02 és még mindig FEKETE. tököm tele van vele.
-
haze81
csendes tag
nekem már eleve false volt, a másikat át kellet írni 2-re de semmi változás ugyanúgy fekete az óra a státuszbaron a jobb felső sarokban, és a menü is sárga, plusz ha az ikonokra ráklikkelek. Úgy látom ezt csak a launcher progival együtt érdemes használni, mert a menüt nem színezték át. Tudja valaki, hogy hogy fehérítsem ki az órát a jobb felső sarokban?
-
rum-cajsz
őstag
válasz
norbert0929 #2 üzenetére
Kösz az észrevételt, beleírtam.
-
norbert0929
tag
Segíts magadon ha nincs aki segítsen..
Ha valaki a "EStrongs File Explorer" alkalmazást használja akkor elöbb állítsa be hogy felül irhassa a rendszerfile-okat..
1,Menu (a telefonon a gomb)
2,Root Options
3,Elöbb a felsőbe pipa aztán az alsóba is.Root Explorer,Mount File System)
És már jó is lessz... -
norbert0929
tag
És ha nem engedi hogy bemásoljam??..
Ha Másolom akkor "Copy Failed"
Ha meg kivágom akkor "cannot be moved"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest