Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincsen
csendes tag
válasz
Viktor0610 #145 üzenetére
Nállam ez amolyan zsigerből jövő inger.
Ez előtt egy Samsun Galaxy Ace "boldog" tulajdonosa voltam 6, azaz hat éven keresztelül, köszönhetően a nem túl rózsás anyagi helyzetemnek.
Mit mondjak, azt hiszem az ellenségemnek sem kívánnám.
A végén már a szókereső is szagatott rajta kb.
Bármit megadtam volna, ha akár csak egy évvel fiatalabb a rendszer, vagy több a memória.Akkor fogadtam meg, hogy ezt a tortúrát még egyszer nem vagyok hajlandó eljátszani.
Most jó a helyzet, de nem tudhatom mi lesz a jövőben, ezért nem veszek olyan telefont, ami már most is csak jó esetben 2 évre elég, kompromisszummentesen.Hozzáteszem kicsit csalódott is vagyok, egészen idáig jött ide a széria, de a piac abba az irányba változik hogy a millió+1 készülék helyett, van 1 a millióból készülék.
Megnézi az ember a kínálatot, ebben a teljesítményben ott a P smart, Samsung "A" széria 100K körüli áron.
Ezekre még mindíg köröket ver a Xiaomi de az igazán bomba ajánlattal eltűntek.@Örni:
Azt adom, kiváló alternatíva
TeeJay:
Így van, így van
-
TeeJay
félisten
válasz
Viktor0610 #145 üzenetére
Pedig a 675 mégjobb és biza 2 év múlva jól fog jönni a plusz kraft az akkori alkalmazásokhoz
-
-
Nincsen
csendes tag
válasz
Graphics #143 üzenetére
Persze vehetnék sima Note 7-et is, szó se róla
Viszont nem vagyok egy nagy telefon cserélgető, mindenképpen hosszabb távra terveznék vele, és úgy gondolom hogy ebbe a technakiailag pörgő világba, már nem fér bele az eleve 2 éves SoC. Nincs benne annyi erőtartalég amivel vígan elmegy 3 évet.
Plusz szeretem kimaxolni amit a pénzemért kapok
Húzni kellett egy egészséges határt, és ez a felső küszöb.
Ennél többen már nem jó szívvel költenék rá, de ahogy változik a piac, lehet meg kell gondolnom, hogy árban feljebb lépjek.Még megvárom az A3-ról mik szivárognak, esetleg Redmi 8, vagy Poco 2, azt hiszem ez a pár hónap amíg kibuknak az első hírek már belefér, egy tudatosabb döntésért
De az F1 tényleg jó alternatíva, el is felejtettem hogy az is van és azóta az ára már beférhet a keretbe
-
-
-
Nincsen
csendes tag
válasz
Graphics #136 üzenetére
Egyéni preferencia kérdése.
Nekem speciál a munkám miatt kellene, mivel sokat utazok (értsd több hét egyhuzamban), az egyetlen összeköttetésem a külvilággal a telefonom.
Én is a Pro verzióra váltottam volna, pontosan a gazdaságos SoC és a nagy akksi miatt.Így marad a már korosodó Apollo Lite a csodás 4 órás Sot idővel
-
ronson
őstag
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Graphics #130 üzenetére
mivel a Snapdragon 675 nagyon komoly proci lett így szerintem idén sok telefont fognak középkategóriában azzal kiadni. tesztekben a proci része hozza a Snapi 845 szintjét csak GPU-ban gyengébb viszont sokkal jobb a fogyasztása is
jön Mi9-ből is Snapi 675 verzió Mi9 XE vagy milyen néven, akkor ugye ott a Mi9SE Snapi 712-vel
ott a Redmi Note 7 PRO 675-el
szerintem a Note8 szintén azzal fog már jönni kérdés akkor a Note 8 PRO-ba mit fognak rakni hogy jobb legyen
én várok azt hiszem év végén kiderül mi lesz itt még
addig meg elvagyok az LG G4-el valahogy
ami már jó lenne gyorsabb proci mert a Snapi 808 nem túl acélos már
kamerából is jó lenne valamivel jobb mert a G4-ben bár jó a minősége de lassúcska nagyon meg nincs dual pixel AF sem
akkuból is jó lenne 4Ah akku 3helyett
meg AC wifiből is 2 antennás meg nagyobb kijelző -
-
-
-
TeeJay
félisten
gsmarena -->
Redmi Note 7 és 7 Pro 2019 január és február
Redmi Note 6 Pro 2018 szeptember
Redmi Note 5 Pro 2018 február
Redmi Note 5 2018 február szintén
Redmi Note 4 2017 januárszóval úgy félévente jön ki új széria
így év végéig szerintem mindenképpen kiadnak egy Note 8-at és talán PRO-t is
de már olvastam hogy jön majd Mi 9X is Snapdragon 675-el -
TeeJay
félisten
majd ősszel Note 8 már reméljük 675-öt kap meg 48MP sony szenzort
-
A214
aktív tag
Bocsánat benéztem pro nem lesz global.
Tiszta sor. Elnéztem Sorry -
törölt tag
Note 7 global EU Priority Line -nal. Vagy nem értem mire utal a kérdés.
Vámmentes ár. Ha nem fut át, akkor még 27% -ot és még párat % -ot rá kell számolni. Nem emlékszem már mennyit számolnak el kezelési díjnak, de utána lehet nézni.
Szerk.:
Látom közben szerkesztettél. Ez nem a Note 7 Pro. -
A214
aktív tag
Akkor ez mi? [link]
Valaki felvilágosíthatna ,hogy most lesz vagy nem. -
-
-
pergabb
senior tag
válasz
Graphics #118 üzenetére
okés, akkor kuka
Turbadon levó note 7 az már b20-as? info nincs róla, csak az, hogy eu.
Igazából most vennék telefont, note 5 már kifutó, note 6 ugyan az és nagy noutch, note 7-ről semmit sem tudok. Mi a2 karcsú üzemidő, mi a2 lite régi proci, amúgy kb a napfény alatti láthatóság és az üzemidő lenne fontosna meg a gördülékeny működés és az, hogy legyen támogatva a készülék, mert a note 5 lassan kifut a frissítésekből.
-
Én nem preferálom azt, amikor mézes-mázas bullshitbe csomagolják, hogy mi miért van...
Csak ezt ugye annyira nem verték nagydobra, mindössze egy halvány blogbejegyzést tettek róla, amely oldalt alapvetően a kutya nem olvassa, és még talán a weblapjukon sincs erre mutató link...
-
Zotya21
senior tag
Sziasztok
hát nekem sajnos a műanyag keret is elég hozzá hogy ne cseréljem le a note 7 esre a note 4x et
ha a 8 is müanyag lesz nem tudom mit veszek
-
-
cuccos19
tag
válasz
#86973952 #108 üzenetére
Most "xiaomi.hu" vagy "xiaomishop.hu" amiről szó van,
vagy egy és ugyanaz a kettő?**Bocs, ez hülyeség volt, például a Mi Max 3 totál eltérő áron van a két helyen. Most melyik a "hivatalos" hazai Xiaomi díler? A xiaomishop.hu-nál úgy látom, hogy két év, a xiaomi.hu-nál meg egy év a garancia. A Turbado-nál is két év. Valami felárral ezért számolni kell. Persze kinek hogy éri meg. Én valószínűleg a Turbado-ról fogok Max 3-ast rendelni.
-
Lehet másik topicban már írtam.
Magánszemélyek nagy része állítólag már inkább a MiStore-ból rendelt, és az eustockból meg inkább cégek.
Az árak között se volt nagy különbség, és mivel az eustock is WayteQ garis volt, így feltehetőleg a szeparáció jobb megoldás.
Az, hogy az ár nőni fog , jó kérdés. Elvileg nem kellene, hisz a Mi Store-nál a viszonteladók sem igazán lehetnek drágábbak, ha eladni szeretnének.
-
moma
őstag
válasz
lomposfarkas #101 üzenetére
Vajon ezt miért csinálják? Miért nem vesznek fel alkalmazottakat, aki kezeli a magánszemélyeket? Fura. De a vége az lesz, hogy nőni fognak az árak.
-
törölt tag
-
moma
őstag
Szerintem az is valami, hogy világosan megmondják, hogy nem lesz. Az rosszabb lenne, ha valaki azért nem vesz meg más telót, mert ebben reménykedik. Ez így tiszta helyzet.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Múlthéten még árultak
-
-
Alarikman
senior tag
válasz
Bakker ez nem jó hír, nagyon nem.
Minden ismerősöm onnan vette a telót. Ajánlott volt nagyon. -
válasz
A magánszemélyek számára történő értékesítést a jövőben viszonteladó partnereinkre bízzuk.
Akik pedig kicsodák?Akkor marad a xiaomi.hu vagy más EU raktár, Priority Line?
-
lomposfarkas
tag
válasz
Victoryus94 #47 üzenetére
"Egyébként eustock.eu szokott még jó árakat jó garival kínálni..."
Ma mentem fel rá, már nem árul magánszemélyeknek. -
prolad
addikt
Ez a teszt (ezt a konkrétat még nem néztem meg, de a korábbi battery testek alapján) még mindig nem túl releváns, az oledes modelleknek kedvez és nagyon alacsony fényerőt használ. A gyakorlatban meg ha egy kis napfény érné a telefont már más lenne az eredmény (ami nyilván teljesen természetes, nálam is összejön átlag 1-másfél órányi Sot különbség csak a téli-nyári használathoz képest).
Ami biztos, hogy a 710/712 meg valószínűleg a 675 is kevesebbet fogyaszt, 660 már legalább 2 éves chip, kevésbé hatékony. A másik, hogy a Xiaomi IPS paneljei sokat esznek (lehet az összes IPS, de más gyártóknál ennyire nem szembeötlő), gondolom a költséghatékonyság érdekében nem a legjobbat választják, bár a minőségük alapvetően rendben van.
Persze 1000mah különbséget simán el lehet tüntetni hatékonyabb hardverrel és kicsit jobban sikerült szoftverrel (akár gyártón belül is), nem akartam elhinni, amikor első gen MIXről váltottam Oneplus 5re (-1100mah) és fél nappal több lett az átlag üzemidő (vagy amikor meizu pro 6-ról moto Zre, szintén fél nap + az utóbbi javára, pedig az akksi kb egyforma és a moto kijezője nagyobb méret+felbontás).
-
TeeJay
félisten
válasz
Alarikman #95 üzenetére
pedig úgy látszik hogy a 660-tól sokkal jobb a 675 és a 712 is, ezek fogyasztásban is előnyben vannak bőven
amin meglepődtem a videó ahol a Snapi 855 veri még a 712-t is és a 660-as Note 7 meg hamar merül
bár a Mi9-ben 3300-as akku van a Mi9SE-ben meg csak 3070-es akku de nagyon jól bírják -
Silεncε
őstag
Hát ha nem kell nekik a pénzem, lelkük rajta. Marad a Note 4, majd a következő hátha
-
TeeJay
félisten
ja én is várok akkor Note 8-ra hátha abban is már Snapi 675 lesz és 48MP sony szenzor
úgyis ahogy látom félévente adják ki az újat manapság már
Redmi note 6 pro 2018 szeptemberben jelent meg tessék fél év és note 7 pro is van már
akkor lehet őszre jön is a Note 8 / Note 8 pro
addigra olcsóbb lesz a Snapdragon 675 és lehet is venni januárban mikor olcsóbb -
TeeJay
félisten
csak a sima Note7-ben Snapi 660 van ebben a Mi 9 SE-ben meg Snapi 712
Snapi 660 14nm 4 + 4 cores (2.2 GHz Kryo 260 Gold – Cortex-A73 derivative + 1.84 GHz Kryo 260 Silver – Cortex-A53 derivative)
Snapi 712 10nm 2 + 6 cores (2.3 GHz Kryo 360 Gold – Cortex-A75 derivative + 1.7 GHz Kryo 360 Silver – Cortex-A55 derivative)
valószínűleg jóval takarékosabb a 10nm és az A75+A55 miatt ami kompenzálja a 3070mAh vs. 4000mAh akku közti különbséget
csak sajnos a Note 7 Pro vs Mi 9 SE között már fordul mert a Proban 675 van
Snapi 675 11nm 2 + 6 cores (2.0 GHz Kryo 460 Gold – Cortex-A76 derivative + 1.7 GHz Kryo 460 Silver – Cortex-A55 derivative)
itt az A76 szintén jobb mint az A75 és hasonló csíkszélesség de 4000-es akku
szerintem a Note 7 Pro simán verné üzemidőben a Mi 9SE-tde ha nem lesz más akkor nekem is jó a Mi 9 SE csak az jóval drágább lesz én meg max ilyen 90-100-körül vennék telefon többet nem adok
-
Asycid
tag
válasz
instantwater #90 üzenetére
És mar meg is jött a frissítés, hogy valószínű Y3 néven lesz a Note 7 pro errefelé.
-
-
henrik1
tag
válasz
Viktor0610 #88 üzenetére
szerintem a 8 már tudni fogja azt, amit most a 7 Pro.
-
-
henrik1
tag
na, hát akkor marad a Note 8, szerintem Note 5-ről erre még nem lenne érdemes váltanom.
-
Jóvan', akkor egy dilemmával kevesebb... Note 7 lesz, és kész.
-
törölt tag
SE amúgy sem egy árkategóriában játszik a sima Note 7 -tel. Ezáltal komponensek, és ezek fogyasztása tekintetében sem azonos a helyzet.
Egyébként valós napi használatban én sem gondolnám, hogy reális lenne ilyen eltérés. MIUI -nál meg ez hatványozottan igaz, ahol azért pár applikációnak érdemes kiadni jogosultságokat. Megfelelő szinkron és háttérben futás miatt.
Tehát gyári állapotú rendszeren nekem aztán tök mindegy mit mutogatnak.
-
törölt tag
Nem, az 5000 forintos értékhatár csak annyit jelent, hogy fölötte kéri a PIN-t, de ugyanúgy megtörténik a fizetés.
Lehet, ez korábban nem így volt, nem tudom. Amióta én használom, azóta nem kellett sosem átadni.
Érintéses fizetést szoktak kérdezni/mondani, vagy azt, hogy "pasz-szal" esetleg "pesz-szel" (Pass
) lehetséges-e?
Ha jól értettem az OTP reklámot, akkor az OTP Simple segítségével már most is lehet buszjegyet venni "contactless" módon. A pontos kifejezés a "közelítéses fizetés" lehetne, hiszen érintés, fizikai kapcsolat pont nem szükséges hozzá, elég az érzékelőhöz közelíteni a kártyát/telefont/órát. Megszokás, hogy teljesen ráteszik némelyek, no akkor van érintés (ami még mindig gyorsabb, mint az elavult húzásos megoldás).
-
cuccos19
tag
Ázsia bosszúja a gyarmatosításért.
Legalább egy Hungaricum Edition lenne belőle, B20-al, mandarin-angol-magyar nyelvvel, kalocsai mintával, lemezes tarsoly telefon tartóval.
Egyébként valahogy volt egy ilyen érzésem, hogy a (nagyon) jóból megint ki leszünk hagyva.
-
törölt tag
Nem kell odaadni. De azért nem ennyire jó a helyzet mindenhol. Tranzakciós költségre hivatkozva sok helyen van értékhatárhoz kötve a tranzakció. Pl. dohányboltoknál. Persze a legtöbb cigi annál drágább.
Meg pár száz forintos kifizetésre a nagyobb multiknál is sokszor húzzák a szájukat a pénztárosok.
Mi leginkább multiknak szállítunk be, sokszor járok ellenőrizni boltokat. Igy szoktam venni ezt azt naponta többször. Üdítök, nasi...stb.
Szerk.:
Ja és a legjobb, amikor nem tudom egyben kártyával fizetni az univerzális egyenleg feltöltést és a doboz cigit. Mert nincs rendszerben a két terminál. Amit egyébként meg lehet oldani, sok helyen meg is oldják....de néhányan még a kőkorszakban élnek.Az viszont tény, hogy kártyás használat tekintetében sokat javult a helyzet az elmúlt években. Már kínai boltok, kajáldák is használnak terminált. Ami korábban náluk nem volt nagy divat. Persze ennek is még van az oka.
-
ronson
őstag
válasz
#77646080 #75 üzenetére
3 éve voltam, akkor azóta tényleg sokat javult. Az értékhatár felett még mindig oda kell adni a kártyát a pénztárosnak?
Illetve hülye kérdés, de hogy kell Magyarországon mondani, ha Contactless-szel akarok fizetni? Mi a köznyelvi használata?
Ahogy olvastam annó, a Bkk Rigó is alkalmas lesz a contactless fizetésre. -
törölt tag
válasz
#77646080 #75 üzenetére
Boltokban még rengeteg helyen, ahol általában 5000 HUF felett vásárolnak az emberek. Auchan, Tesco, Spar. Vagy akár Obi, Praktiker, Bauhaus. Ezeknél én például elég gyakran tapasztalom. Persze nyilván lehetne még sorolni. Budapest és környéke.
Az érintés persze más téma. Azt én is tapasztalom az idősebb korosztálynál is.
Szerk.:
Múltkor az Árkád Spar -ban húzta a szájat a pénztáros, mert egy üdítőt kártyával akartam fizetni. Mondtam neki rendezhetjük készpénzzel is, van nálam egy 20 ezres. Vágta a pofákat, aztán kártyával fizettem.Egyébként pont az ilyenek miatt szeretem az önkiszolgáló kasszákat. Ami már ebben a Spar -ban is jelen van. Azzal és úgy fizetek, ahogy akarok.
-
törölt tag
Magyarországon mit lehet várni, mikor még addig se jutottak el, hogy sokszor nem kelljen az embernek a bankártyáját kiadni a kezéből, meg a pénztáros mondja az embernek, hogy pinkód zöldgomb, mint egy idiótának
Nem kicsit meglepve olvasom soraidat. Vajon mikor és merre jártál utoljára hazánkban, amikor és ahol ezeket tapasztaltad? Napi életvitelem során nem ezt látom, sem az alföldi kisvárosban, ahol élek, sem a nagyobb városokban - a fővárosban pedig egyáltalán nem. Amit írtál, az 3-5 éve még talán hellyel-közzel helyt állt volna. Napjainkra sokat javult a helyzet. Kártyahúzást már régen nem láttam (idősebbek is érintéssel fizetnek), gyakori a telefon vagy óra alkalmazása is fizetésre. A PIN-es pálda sem fordult elő már jó rég óta.A hazai valóság sokkal jobb, mint amit lefestettél. Hála Istennek.
-
kakuk.tamas
addikt
3Forint a Redmi Note 7!
-
törölt tag
Teljes európai lakosságra értve. Az más kérdés, hogy van -e értelme vagy nincs.
Egyébként Magyarországon már sok helyen a tranzakciós díj miatt is problémáznak kártyás vásárlásnál. Meg rossz, régi beidegződés, hogy a kártyás fizetés ezer évig tart és feltartja a sort. Közben már régóta nincs erről szó. Ennek oka a hosszú tranzakciós kommunikáció, bankok közötti kommunikáció volt. Illetve pár terminállal kompatibilitási problémák egy-egy banknak.
Nekem is általában egy-két ezres van a zsebemben, mindent kártyával vagy neten intézek.
-
ronson
őstag
válasz
#86973952 #61 üzenetére
Mi az, hogy nem túl magas az igény Európában. Az Egyesült Királyságban rengetegen mobillal fizetnek. Szinte minden szabvány elérhető. A londoni tömegközlekedés is kiváló vele. Nekem a telefonon vannak a hűségkártyák, a bording pass-ok, az esemény belépők. Egyes cégeknél és a legtöbb co-working space-eken, a belépés is mehet NFC-s mobillal. A 3 legnépszerűbb platformot (Apple pay, Samsung pay, Google pay) használom, használtam. Mindhárom remekül müködik, bár nekem a személyes kedvencem most a Google pay, habár még az Apple pay-t Face ID-val még nem volt lehetőségem kipróbálni.
Magyarországon mit lehet várni, mikor még addig se jutottak el, hogy sokszor nem kelljen az embernek a bankártyáját kiadni a kezéből, meg a pénztáros mondja az embernek, hogy pinkód zöldgomb, mint egy idiótának.
Viszont a Xiaomi számára a nagyobb nyugat európai piac nem tudom mennyire lehet releváns. Kiindulni csak a UK-ból tudok, de itt nem hiszem, hogy van mérhető részesedésük. Senkit nem ismerek akinek ilyen telefonja lenne, nem is nagyon láttam még senkinél. A boltjukba néha benézek, ha arra járok, de oda is a néha betévedők közül is a legtöbben,csak azért fordulnak be, mert összekeverik a szemben lévő, Apple store-ral.
Ilyen piacokhoz a jó ár kevés:
-
helixP
nagyúr
A következő majd lesz itthon is. Szerencsére úgy potyognának ki az új készülékek a vállalatcsoportból, mint egy falusi anyamacskából a kiscicák. Sok és gyakran.
-
TeeJay
félisten
pedig ilyet szerettem volna venni de akkor egyelőre várok
-
mpireb
csendes tag
válasz
Kamikaze75 #39 üzenetére
De elhozták, Németországban, Spanyolországban, Portugáliában is lehet kapni. Nekem is az van 🙂
-
törölt tag
válasz
Alarikman #63 üzenetére
+ instantwater:
Igen, látványos a különbség. Bár egy két helyen más szögből fényképezett. Ettől függetlenül tényleg látszik.
Meg az nem derült ki számomra, hogy milyen felbontáson készültek a képek. Vagy csak elkerülte a figyelmem? Mert nem 48 MP -en kellene nézni, hanem 12 MP -en.
-
Alarikman
senior tag
válasz
#86973952 #56 üzenetére
Elvileg a sima Note 7 Samsung kamerája sem jobb sokkal mint ami a Note 5-ben van: link
Sötétben jobb, de mivel nincsen PDAF réteg a szenzorban, ezért nem olyan gyors a fókusza és többször homályos az eredmény. Ezért is vártam/vártuk a Pro verziót mert abban a Sony szenzor már jobb lehet. -
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #49 üzenetére
Talán majd akkor megváltozik az NFC hozzáállás, ha ez irányba is bővül a MiPay. Indiában most tolnak ebbe nagyobb fejlesztéseket. Nem magába az NFC -be, hanem a szolgáltatásba.
Az a baj egyébként, hogy Európában sem túl magas az igény erre. Pedig nem rossz dolog, ha egy eszköz alá vannak integrálva a dolgok.
-
válasz
Victoryus94 #58 üzenetére
Ezt tudom
xiaomishop nekem nulla... Azért, mert az, hogy külföldről megrendelik, azt bárki meg tudja tenni...
-
Victoryus94
őstag
Én is.
Note 7:
Itt már kapható: http://xiaomishop.hu/redmi-note-7
https://smartshop.hu/xiaomi-redmi-note-7-dualsim-lte-okostelefon-64gb-4gb-ram-kek-global-verzio-p97903Redmi Go:
http://xiaomishop.hu/redmi-goA fentiek egyike sem hivatalos hazai forgalmazó. Hivatalos majd az ingram micro, vagy a xiaomi.hu lesz...
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #38 üzenetére
Van már összehasonlító teszt, ami a videót és a fotókat is érinti. Nem mondom, hogy jó teszt a kamerás részt tekintve, de legalább igyekszik a srác.
-
Ahhh..... Erre pályáztam. Akkor 7 globál. Pont
-
válasz
elfelejtette #52 üzenetére
Samsung rendszere nekem annyira nem fekszik, vagy MIUI, vagy Poco Launcher, illetve stock esetleg.
-
törölt tag
válasz
Kamikaze75 #39 üzenetére
Van belőle hivatalos európai értékesítés. Pl. Portugál MM is árulja, de máshol is megjelent, mint pl. anglia....és egyebek.
Természetesen a global verzió, amiben van B20 is.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Egyelőre még nem tudjuk a sima Note 7 specifikációját sem. Van ugye egy 3/32 gigás verziója is, lehet hogy meglepnek bennünket még egyszer.
-
Armagedown
őstag
válasz
Kamikaze75 #39 üzenetére
Ezt régebben tabletnek hívták
-
tothmaxy182
őstag
Hát ez remek. Egyre kevésbé szimpatikus a xiaomi üzletpolitikája. Már azon is nehezen teszem túl magam hogy a redmi 7 valójában egy redmi note 7 lite.
Lassan minden gyártónál leszivárog az alsó és középkategóriában az NFC modul kivéve természetesen a Xiaomit. Illetve ez a piacok közti szelektálás és a "mi már nem gyártunk 6 col alatti telefont" mentalitás is nagyon idegesítő.
Arról nem is beszélve hogy a különböző webshopokban a redmi 7 és a redmi note 7 ára sem annyira best buy jelenleg.
Na mindegy egyenlőre még egy-két évig úgysem akartam leváltani redmi note 4 et. Addigra meg talán benő a fejük lágya. -
válasz
Én a Redmi Go-ra és a Redmi Note 7-re gondoltam, azokat írta a fórumtárs.
-
Victoryus94
őstag
xiaomi.hu (Mi Store Lurdy) elvileg a hivatalos forgalmazó itthon (wayteq ha jól tudom), meg az Ingram Micro (nagyker)
Egyébként eustock.eu szokott még jó árakat jó garival kínálni...Előbb-utóbb edigital, mediamarkt jellegű oldalaknál is befuthat néhány darab.
xiaomishop.hu egyébkén most is árulja a note-ot, illetve a Smarthsop is.
De ezek nem a hivatalos forgalmazók. -
Csak a saját véleményem írtam, hogy arra mennék rá, de amúgy még a Poco a legolcsóbb értelmes ajánlat.
Szerintem lesz Redmi Note 7 Pro Global kiadás, ezt minden évben valahogy félrekommunikálják, aztán oh, hát nem megjelenik...
@Cassi: Nos igen, de azért a 4. helyre csak odafértek a 2018 Q4-ben, Európában.
-
Cassi
őstag
válasz
#77646080 #30 üzenetére
Nehéz definiálni, mi a mélyszegénység, de telefont még az is vesz, akinek nincs más komolyabb vagyontárgya.
Indiában tavaly év végén kb. 450 millió mobiltelefon volt használatban, Kínában kb. 775 millió. Továbbá a Xiaomi Indiában piacvezető, Európában viszont még feltörekvő márkának számít, jóval a Samsung és a Huawei mögött. -
Ugyanez az etetés ment már a többi modellnél is.
Szerintem biztosan lesz pedig
Ha nem, akkor ott a Mi 9 SE Global kiadás, én arra mennék rá.
Redmi Note 5 Pro-t is megkaptuk.
@Snooker147: Hol lehet ezeket HIVATALOSAN megvenni? Mert a szürkéket hagyjuk... Ott megveheted, aztán törölhetjük a seggünket a garanciával...
-
koppasz1986
aktív tag
És pont erre a telefonra vártam...
-
Victoryus94
őstag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Illetve a két kamera is teljesen más.
Az egyik Sony, a másik Samsung. Elvileg minőségben is nagy az eltérés.
De ez majd kiderül, ha egy normális tesztet készít valaki mindkét telóról azonos körülmények között. -
bear_
aktív tag
válasz
enginev3.0 #31 üzenetére
Azonos körülmények között több mint két órával bírta tovább, mint a note 7. Nekem ez pont elég.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Viktor0610 #28 üzenetére
Általában a jobbik kamera kerül be a drágábbik modellbe, nem?
-
juuzer
addikt
Ggwp Xiaomi, vagyis Redmi...
lolal: Azért a "China only" modellek nem újkeletűek. Azért ezek a gyártók, mint a Xiaomi, Oppo, Vivo, stb elsősorban belpiacra gyártottak/gyártanak. Az más kérdés, hogy a Xiaomi szeretne a global piac felé nyitni. Vagyis pontosabban szólva már nyitott.
-
joey04
titán
Ha komolyan akar nyitni a Xiaomi, akkor ilyen lépések nem férnek bele.
-
enginev3.0
félisten
Komolytalan
A 4 óra youtube videó pl egyáltalán nem tekeri a procit, nincs változó fényerejű kijelző (környezet miatt), nincs GSM antenna csere (utazás miatt)
Az 1 óra spotify full sötét képernyővel megint viccesMaradjunk annyiban hogy jó ha 5 órát kibír
Ja, meg az egyik telefonba van sim kártya másikba nincs
-
törölt tag
Egy kicsit el vagy tévedve a nagyságrendekkel és egyéb számokkal, tények ismeretével.
"az ott élő emberek 85%-mély szegénységben él." - Nem, ez nem így van. Komoly túlzásba estél vagy nem ismered a valóságot. Nem baj, ellenőrizhető adatok vannak róla.
"Ki az aki egyáltalán okos telefont vesz, főként Indiában " - Rengetegen, lásd a gyártók vagy OS fejlesztők vonatkozó adatait. Sokkal többen, mint hinnéd.
"Oké, hogy nagy piac stb," - Meg is válaszoltad a felvetésedet; csak éppen az utána jött "DE" már feléesleges volt, mert hamis elképzeléseid vannak róla.
-
-
Snooker147
tag
Bezzeg a fos Redmi Go, meg a sima Redmi 7 amit senki nem vesz meg, azt a megjelenéstől számítva nálunk is meg lehet venni.
Sima Note 7 is csak pár napja érhető el itthon. -
lolal
senior tag
Mostanában mi ez a India Only meg China Only trend több gyártónál ? Oké, hogy nagy piac stb, de az ott élő emberek 85%-mély szegénységben él. Ki az aki egyáltalán okos telefont vesz, főként Indiában. Az ott élő népek örülnek, ha kajára jut. Ha valami nagyon low budget forintos szarról beszélnénk, és nem hozzák az EU-ba megértem, hisz a kutya nem venné itt, de amikor viszonylag jó készülékekről esik szó, hogy távol kelet only akkor mindig erősen csodálkozok... miért
-
szkaroly
senior tag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
A Pro a Sony szenzort kapta meg (lásd Honor View 20), a sima pedig Samsungét. Amellett a S675 jóval erősebb a S660-nál (még a S710-nél is egyébként), jóval takarékosabb. Mindkettő nagyon fontos különbség szerintem.
-
judas13
veterán
Köszönjük!😐
-
Nah ez miatt már biztos, hogy nem lesz redmi telefonom.
-
Postas99
őstag
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Igazad van, eltévesztettem.
-
-
-
Postas99
őstag
-
bear_
aktív tag
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
10 óra SOT-ot tud.
-
lócitrom
őstag
kiváló stratégák voltak eddig is. nem is figyelik, hogy lenne-e igény, csak rohamosan másolgatják a trendeket.
-
mindhunter
tag
.
-
Alarikman
senior tag
De sz@r dolog ez. Note 5-nél pont, hogy mi kaptuk a legjobb verziót (Note 5 Pro AI camera vagy mi), Ami főleg a fényképezőben volt jobb az Indiainál. Most meg fordítva? Persze nem egy liga a két piac, de az EU-ban is most fut fel a márka. Pénz beszél, kutya ugat... Valószínűleg a verseny erősödik arra felé is.
UI: Rossz előérzetem volt amikor leválasztották a Redmi-t. Na bumm, lehet jól ráéreztem. Gondolom a Redmi Ázsiára fog fókuszálni. -
törölt tag
Szerintem egy kicsit "túltoltad" Európa háttérbe kerülését - legalábbis arra értendően, ami ebben a hírben van.
A világ ugyanis nem csak Kínából, Indiából és Európából áll. Ugye, a hír szerint csak az első két országban lesz elérhető (ami egyébként óriási népességet és felhasználói célközönséget rejt önmagában is) és a világ többi részein (lásd É- és Dél-Amerika, Ausztrália) szintén nem. Tehát esetünkben kár lenne ennyire kiemelni Európát, hiszen a világ többi része sem kapja meg.
-
mdraco
őstag
Akkor nem értem, miért van Global Rom Redmi Note 7 pro-ra... [link]
szerk. (India) elkerülte a figyelmemet. Akkor sajnálatos, hogy nem jön...
Ha Mi 9 SE se jön, akkor valószinűleg a következő telefonom nem xiaomi lesz
(#3) Victoryus94 Igen, csak a főcímet olvastam el
-
SZN
tag
Akkor ennyit erről! Vastaps a Xiaomi-nak a marketingért, vagyis ami jó - ami szerintem sokakat érdekelne - azt nem hozzák Európába. Látszik, változik a világ, az öreg kontinens csak másodlagos, vagy harmad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest