- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
#86973952 #108 üzenetére
Most "xiaomi.hu" vagy "xiaomishop.hu" amiről szó van,
vagy egy és ugyanaz a kettő?**Bocs, ez hülyeség volt, például a Mi Max 3 totál eltérő áron van a két helyen. Most melyik a "hivatalos" hazai Xiaomi díler? A xiaomishop.hu-nál úgy látom, hogy két év, a xiaomi.hu-nál meg egy év a garancia. A Turbado-nál is két év. Valami felárral ezért számolni kell. Persze kinek hogy éri meg. Én valószínűleg a Turbado-ról fogok Max 3-ast rendelni.
-
ronson
őstag
válasz
#86973952 #61 üzenetére
Mi az, hogy nem túl magas az igény Európában. Az Egyesült Királyságban rengetegen mobillal fizetnek. Szinte minden szabvány elérhető. A londoni tömegközlekedés is kiváló vele. Nekem a telefonon vannak a hűségkártyák, a bording pass-ok, az esemény belépők. Egyes cégeknél és a legtöbb co-working space-eken, a belépés is mehet NFC-s mobillal. A 3 legnépszerűbb platformot (Apple pay, Samsung pay, Google pay) használom, használtam. Mindhárom remekül müködik, bár nekem a személyes kedvencem most a Google pay, habár még az Apple pay-t Face ID-val még nem volt lehetőségem kipróbálni.
Magyarországon mit lehet várni, mikor még addig se jutottak el, hogy sokszor nem kelljen az embernek a bankártyáját kiadni a kezéből, meg a pénztáros mondja az embernek, hogy pinkód zöldgomb, mint egy idiótának.
Viszont a Xiaomi számára a nagyobb nyugat európai piac nem tudom mennyire lehet releváns. Kiindulni csak a UK-ból tudok, de itt nem hiszem, hogy van mérhető részesedésük. Senkit nem ismerek akinek ilyen telefonja lenne, nem is nagyon láttam még senkinél. A boltjukba néha benézek, ha arra járok, de oda is a néha betévedők közül is a legtöbben,csak azért fordulnak be, mert összekeverik a szemben lévő, Apple store-ral.
Ilyen piacokhoz a jó ár kevés:
-
Alarikman
senior tag
válasz
#86973952 #56 üzenetére
Elvileg a sima Note 7 Samsung kamerája sem jobb sokkal mint ami a Note 5-ben van: link
Sötétben jobb, de mivel nincsen PDAF réteg a szenzorban, ezért nem olyan gyors a fókusza és többször homályos az eredmény. Ezért is vártam/vártuk a Pro verziót mert abban a Sony szenzor már jobb lehet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest