- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincsen
csendes tag
válasz
Viktor0610 #145 üzenetére
Nállam ez amolyan zsigerből jövő inger.
Ez előtt egy Samsun Galaxy Ace "boldog" tulajdonosa voltam 6, azaz hat éven keresztelül, köszönhetően a nem túl rózsás anyagi helyzetemnek.
Mit mondjak, azt hiszem az ellenségemnek sem kívánnám.
A végén már a szókereső is szagatott rajta kb.
Bármit megadtam volna, ha akár csak egy évvel fiatalabb a rendszer, vagy több a memória.Akkor fogadtam meg, hogy ezt a tortúrát még egyszer nem vagyok hajlandó eljátszani.
Most jó a helyzet, de nem tudhatom mi lesz a jövőben, ezért nem veszek olyan telefont, ami már most is csak jó esetben 2 évre elég, kompromisszummentesen.Hozzáteszem kicsit csalódott is vagyok, egészen idáig jött ide a széria, de a piac abba az irányba változik hogy a millió+1 készülék helyett, van 1 a millióból készülék.
Megnézi az ember a kínálatot, ebben a teljesítményben ott a P smart, Samsung "A" széria 100K körüli áron.
Ezekre még mindíg köröket ver a Xiaomi de az igazán bomba ajánlattal eltűntek.@Örni:
Azt adom, kiváló alternatíva
TeeJay:
Így van, így van
-
Nincsen
csendes tag
válasz
Graphics #143 üzenetére
Persze vehetnék sima Note 7-et is, szó se róla
Viszont nem vagyok egy nagy telefon cserélgető, mindenképpen hosszabb távra terveznék vele, és úgy gondolom hogy ebbe a technakiailag pörgő világba, már nem fér bele az eleve 2 éves SoC. Nincs benne annyi erőtartalég amivel vígan elmegy 3 évet.
Plusz szeretem kimaxolni amit a pénzemért kapok
Húzni kellett egy egészséges határt, és ez a felső küszöb.
Ennél többen már nem jó szívvel költenék rá, de ahogy változik a piac, lehet meg kell gondolnom, hogy árban feljebb lépjek.Még megvárom az A3-ról mik szivárognak, esetleg Redmi 8, vagy Poco 2, azt hiszem ez a pár hónap amíg kibuknak az első hírek már belefér, egy tudatosabb döntésért
De az F1 tényleg jó alternatíva, el is felejtettem hogy az is van és azóta az ára már beférhet a keretbe
-
Nincsen
csendes tag
válasz
Graphics #136 üzenetére
Egyéni preferencia kérdése.
Nekem speciál a munkám miatt kellene, mivel sokat utazok (értsd több hét egyhuzamban), az egyetlen összeköttetésem a külvilággal a telefonom.
Én is a Pro verzióra váltottam volna, pontosan a gazdaságos SoC és a nagy akksi miatt.Így marad a már korosodó Apollo Lite a csodás 4 órás Sot idővel
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest