Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nincsen

csendes tag

válasz Viktor0610 #145 üzenetére

Nállam ez amolyan zsigerből jövő inger.

Ez előtt egy Samsun Galaxy Ace "boldog" tulajdonosa voltam 6, azaz hat éven keresztelül, köszönhetően a nem túl rózsás anyagi helyzetemnek.
    Mit mondjak, azt hiszem az ellenségemnek sem kívánnám.
    A végén már a szókereső is szagatott rajta kb. :))
    Bármit megadtam volna, ha akár csak egy évvel fiatalabb a rendszer, vagy több a memória.

Akkor fogadtam meg, hogy ezt a tortúrát még egyszer nem vagyok hajlandó eljátszani.
    Most jó a helyzet, de nem tudhatom mi lesz a jövőben, ezért nem veszek olyan telefont, ami már most is csak jó esetben 2 évre elég, kompromisszummentesen.

Hozzáteszem kicsit csalódott is vagyok, egészen idáig jött ide a széria, de a piac abba az irányba változik hogy a millió+1 készülék helyett, van 1 a millióból készülék.
    Megnézi az ember a kínálatot, ebben a teljesítményben ott a P smart, Samsung "A" széria 100K körüli áron.
    Ezekre még mindíg köröket ver a Xiaomi de az igazán bomba ajánlattal eltűntek.

@Örni:

Azt adom, kiváló alternatíva :DD

TeeJay:

Így van, így van :K

• Nincsen

csendes tag

válasz Graphics #143 üzenetére

Persze vehetnék sima Note 7-et is, szó se róla :)

Viszont nem vagyok egy nagy telefon cserélgető, mindenképpen hosszabb távra terveznék vele, és úgy gondolom hogy ebbe a technakiailag pörgő világba, már nem fér bele az eleve 2 éves SoC. Nincs benne annyi erőtartalég amivel vígan elmegy 3 évet.

Plusz szeretem kimaxolni amit a pénzemért kapok :B
    Húzni kellett egy egészséges határt, és ez a felső küszöb.
    Ennél többen már nem jó szívvel költenék rá, de ahogy változik a piac, lehet meg kell gondolnom, hogy árban feljebb lépjek.

Még megvárom az A3-ról mik szivárognak, esetleg Redmi 8, vagy Poco 2, azt hiszem ez a pár hónap amíg kibuknak az első hírek már belefér, egy tudatosabb döntésért :)

De az F1 tényleg jó alternatíva, el is felejtettem hogy az is van és azóta az ára már beférhet a keretbe :R

• Nincsen

csendes tag

válasz Graphics #136 üzenetére

Egyéni preferencia kérdése.

Nekem speciál a munkám miatt kellene, mivel sokat utazok (értsd több hét egyhuzamban), az egyetlen összeköttetésem a külvilággal a telefonom.
    Én is a Pro verzióra váltottam volna, pontosan a gazdaságos SoC és a nagy akksi miatt.

Így marad a már korosodó Apollo Lite a csodás 4 órás Sot idővel :(((

Új hozzászólás Aktív témák