Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincsen
csendes tag
válasz
Graphics #143 üzenetére
Persze vehetnék sima Note 7-et is, szó se róla
Viszont nem vagyok egy nagy telefon cserélgető, mindenképpen hosszabb távra terveznék vele, és úgy gondolom hogy ebbe a technakiailag pörgő világba, már nem fér bele az eleve 2 éves SoC. Nincs benne annyi erőtartalég amivel vígan elmegy 3 évet.
Plusz szeretem kimaxolni amit a pénzemért kapok
Húzni kellett egy egészséges határt, és ez a felső küszöb.
Ennél többen már nem jó szívvel költenék rá, de ahogy változik a piac, lehet meg kell gondolnom, hogy árban feljebb lépjek.Még megvárom az A3-ról mik szivárognak, esetleg Redmi 8, vagy Poco 2, azt hiszem ez a pár hónap amíg kibuknak az első hírek már belefér, egy tudatosabb döntésért
De az F1 tényleg jó alternatíva, el is felejtettem hogy az is van és azóta az ára már beférhet a keretbe
-
Nincsen
csendes tag
válasz
Graphics #136 üzenetére
Egyéni preferencia kérdése.
Nekem speciál a munkám miatt kellene, mivel sokat utazok (értsd több hét egyhuzamban), az egyetlen összeköttetésem a külvilággal a telefonom.
Én is a Pro verzióra váltottam volna, pontosan a gazdaságos SoC és a nagy akksi miatt.Így marad a már korosodó Apollo Lite a csodás 4 órás Sot idővel
-
TeeJay
félisten
válasz
Graphics #130 üzenetére
mivel a Snapdragon 675 nagyon komoly proci lett így szerintem idén sok telefont fognak középkategóriában azzal kiadni. tesztekben a proci része hozza a Snapi 845 szintjét csak GPU-ban gyengébb viszont sokkal jobb a fogyasztása is
jön Mi9-ből is Snapi 675 verzió Mi9 XE vagy milyen néven, akkor ugye ott a Mi9SE Snapi 712-vel
ott a Redmi Note 7 PRO 675-el
szerintem a Note8 szintén azzal fog már jönni kérdés akkor a Note 8 PRO-ba mit fognak rakni hogy jobb legyen
én várok azt hiszem év végén kiderül mi lesz itt még
addig meg elvagyok az LG G4-el valahogy
ami már jó lenne gyorsabb proci mert a Snapi 808 nem túl acélos már
kamerából is jó lenne valamivel jobb mert a G4-ben bár jó a minősége de lassúcska nagyon meg nincs dual pixel AF sem
akkuból is jó lenne 4Ah akku 3helyett
meg AC wifiből is 2 antennás meg nagyobb kijelző -
-
pergabb
senior tag
válasz
Graphics #118 üzenetére
okés, akkor kuka
Turbadon levó note 7 az már b20-as? info nincs róla, csak az, hogy eu.
Igazából most vennék telefont, note 5 már kifutó, note 6 ugyan az és nagy noutch, note 7-ről semmit sem tudok. Mi a2 karcsú üzemidő, mi a2 lite régi proci, amúgy kb a napfény alatti láthatóság és az üzemidő lenne fontosna meg a gördülékeny működés és az, hogy legyen támogatva a készülék, mert a note 5 lassan kifut a frissítésekből.
-
Victoryus94
őstag
Én is.
Note 7:
Itt már kapható: http://xiaomishop.hu/redmi-note-7
https://smartshop.hu/xiaomi-redmi-note-7-dualsim-lte-okostelefon-64gb-4gb-ram-kek-global-verzio-p97903Redmi Go:
http://xiaomishop.hu/redmi-goA fentiek egyike sem hivatalos hazai forgalmazó. Hivatalos majd az ingram micro, vagy a xiaomi.hu lesz...
-
Victoryus94
őstag
xiaomi.hu (Mi Store Lurdy) elvileg a hivatalos forgalmazó itthon (wayteq ha jól tudom), meg az Ingram Micro (nagyker)
Egyébként eustock.eu szokott még jó árakat jó garival kínálni...Előbb-utóbb edigital, mediamarkt jellegű oldalaknál is befuthat néhány darab.
xiaomishop.hu egyébkén most is árulja a note-ot, illetve a Smarthsop is.
De ezek nem a hivatalos forgalmazók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest