Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ívelt kijelző és 14 nap üzemidő a Honor Band 9-ben
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
"Most akkor képzeld el, ha a sok Pista meg Marika rootolja a telefont, letöröl ezt+azt (a rajta lévő gyári romból kitörli), utána meg sipítozik, ha nem megy a telefon, meg hibaüzeneteket dob."
Mondjuk erre "pofon egyszerű" lenne megoldást csinálni.
Egy thumbdrive, ami egy gyári ROM telepítő. Csak bedugod a kikapcsolt eszközbe, bekapcsolod az eszközt, az látja a telepítőt, bootol arról és feltelepíti a rajt lévő ROM-ot, meg újraparticionálja a háttértárat is, ha kell. Vagy ugyanez az eszköz egy rejtett partícióján. Mintha valahol láttam volna hasonló megoldásokat, nem is tudom hol...
Persze tudom, az az extra "pár" dollár, amibe ez kerülne, az kiadás, enélkül meg aki nagyon nem ért hozzá, fizethet effektíve ugyanezért a folyamatért a szerviznek, az meg bevétel, és mindenki bevételt akar.
Csak mondom, hogy nem az az oka a root okozta garanciavesztésnek, hogy a hozzá nem értők tönkretehetnék a rendszert, hanem hogy ennek helyrehozásáért pénzt lehet kérni, akkor meg miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- iPhone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest