- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
A Herules Mono monitor nekem is meg volt még/már a Prince of Persia rémlik abból az időszakból. Valahol a 286-386 idején kapcsolódtam be komolyabban a PC világába (jó Prehistoric meg Worms). Persze a nagyobbaknak volt Comodore meg Plus 4, amin én csak kisgyerekként tartalomfogyasztó voltam.
Valahol meg volt a varázsa, hogy 14-15 évesként az motivált - a csajokon kívül - a nyári munkában, hogy egy új vga-t, procit, vagy akár egy egész gépet összespóroljak, amit én magam raktam össze. Nagyon bele tudtam mélyedni az utána járásba. Internet nem nagyon lévén - még a '90-es évek végén se sok tartalom volt, ha már egy jó 56k-s modem vagy űrtechnika ISDN igen - járva a PC-s boltokat (Mistral), hogy mi mivel kompatibilis, mert akkoriban még az se volt magától értetődő, hogy egy jó no name, aztán később már Codegen, esetleg Aopen házba mi fér bele. Bár így utólag a szerelés volt a kedvenc részem, rá is kattantam a CAD-re a játékok helyett
Még számtech órán emlékszem, hogy 1-2 nagy világcégnek (MS, Boeing, stb.) a honlapját néztük, amikor az internetről volt szó, mert annyi volt összesen. Jó kis altavista és társai. -
Dassler
őstag
Anno gimiben nekem volt először voodoo 1 meg voodoo 2 is, nagy király voltam a lanpartykon - 17" MAG FD Trinitron képcsöves monitor cipelés rulez, jó kis Pentium 2 meg Celeron 300A gépek tömkelege
-
Meg 2000-ben az 5x Hitachi DVD-ROM-ot vettem valami elég durva pénzért, a Mátrixot adták hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest