- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Két új Meizu mutatkozott be
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkpower
aktív tag
Spec nekem a Z3C közel tökéletes, nem cserélnék le rajta most semmit se. De a középkategóriában már nyilván nagyobb kompromisszumokat kell kötni. De erre az Ara esetében is fel kell készülni, csak ott másfajta hátrány fog jelentkezni.
Nekem pl fontos a méret és a teljesítmény is, ahogy a vízállóság is.
De neked pl az olcsó javíthatóság előbb állhat ezen a listán, ahogy a fentiekből sejtem
A drivereket nyilván többféle módon meg lehet oldani, remélem az eszetlen felhasználó keresgél és valahogy frissítget drivereket el tudja kerülni a Google. Az rémes lenne
Ha valamelyik cég képes ezeket normálisan megcsinálni, akkor a Google az, de ez nem feltétlen jelent sikert még így sem sajnos. -
darkpower
aktív tag
Fogalmam sincs milyen arányú, én spec 1x éve egyszer sem törtem kijelzőt szerencsére... És nem is hiszem, hogy egy jól összerakott gyártói telefont lecserélnék egy ilyen modulosra. Tuti lesznek még így ezzel jópáran, ahogy pont ellenkezően is. Mindenesetre remélem összejön a Google-nek ez, a nagyobb választási lehetőség mindig szimpatikusabb.
Droid fejlesztőként nekem ez nagyon az Android következő fregmentációs területének tűnik, és az egyes modulokhoz kapcsolódó driver kényes pontja lesz az egész rendszernek, az biztos. De kíváncsi vagyok, hogy milyen megoldást fog prezentálni erre a Google -
darkpower
aktív tag
válasz
hallerlaller #17 üzenetére
Olcsóbb, annyi értelme van. Nem feltétlen fogsz egy drágább verziót megvenni rögtön az elején, de így kényelmesen lecserélheted pár hónap múlva pl. Vagy beraksz egy másik aksi modult egy másik helyre még pluszban. Bár nem néztem utána,h ilyet lehet-e
De azt már ma is tudjuk, hogy kínai aksi és aksi között is lehet különbség -
darkpower
aktív tag
Köszi a pontos összefoglalást, pont ez hiányzott a cikkből is kb.
Szerintem idővel a többi alkatrész gyártó is csatlakozni fog, ha életképes lesz az egész. Az egész telefonos piacot nem fogja forradalmasítani szerintem, de egy részét sikerülhet.
Megvannak mind a moduláris felépítésnek, mind a mélyen integrált készülékeknek az előnyei, más-más célközönség fogja őket megvenni, szerintem.Spec szoftveres oldalon sokkal nagyobb kihívásnak gondolom ezt a felépítést, mint a hardverek esetén.
-
darkpower
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #10 üzenetére
Igazából a 2-es se kerül soha forgalomba. Bár a cikk lehet félreérthető, a konferencián elhangzott, hogy lesz Spiral3 és azt követően kerül ténylegesen forgalomba a termék.
-
darkpower
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #7 üzenetére
Ha te állítod össze a hátlap kinézetét, nem lesz ronda. Hacsak nincs sz@r ízlésed
Az meg teljesen nyilvánvaló, hogy nem Spiral2-vel kezdődött a történet...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google különféle információkat osztott meg a nagyérdeművel a második félévben megjelenő moduláris készülékéről.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest