- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darkpower #21 üzenetére
Én már kétszer is törtem, mindkétszer repült a telefonom, de mentségemre legyen mondva, hogy én is vele repültem. Egyszer háztetőről le a térkőre 4,5m, egyszer pedig biciklis balesetben az útra 3m. Mindkét esetben a telefon tört, nem én, így jobban tetszett, mintha fordítva lett volna.
Az elsőnél könnyű volt cserélni a kijelzőt, a másodiknál sajnos az alaplap is sérült, de azon is könnyű lett volna. Pedig nem moduláris készülék volt... -
-
válasz
darkpower #21 üzenetére
Fogalmam sincs milyen arányú, én spec 1x éve egyszer sem törtem kijelzőt szerencsére...
Én csak tavaly egy Motorola Defy-t és egy Zopo ZP998-ast...
És nem is hiszem, hogy egy jól összerakott gyártói telefont lecserélnék egy ilyen modulosra.
Itt kezdődnek a gondok. Milyen a jól összerakott gyártói telefon? Mert jók pl. a Lenovo nagy aksis telefonjai, de a kameráik kevésbé ütősek. A Samu Galaxy S4-S5 is jó kis telefon, de bárcsak belepaszíroznának egy 4000mAh-s aksit, amit a Lenovo megcsinál. A Sony telefonjainál a képernyők a gyenge pontok például. Az LG G3 is nagyon tetszik, de FHD felbontással untig meg tudnék békélni...
A gyártói telefonoknál azt döntöd el, hogy milyen kompromisszumot vállalsz, és ha megvetted, onnan nem tudsz változtatni (mondjuk lecserélni a kamerát, ha csalódtál benne). Az ArA-nál viszont a magad ura vagy - nyilván némi felárért.
Droid fejlesztőként nekem ez nagyon az Android következő fregmentációs területének tűnik, és az egyes modulokhoz kapcsolódó driver kényes pontja lesz az egész rendszernek, az biztos.
Igen és nem. Igen, fragmentációs terület lehet, de egyben nem, remélhetőleg a rendszerből fakadóan (mivel eleve folyamatosan kell a driverek cseréjét megoldani a modul hot-plug miatt) a driverek frissitése is a felhasználónál marad. Itt a lehetőség arra, hogy úgy építsék fel az ARA-Androidot, hogy ne a gyártótól függjön, hogy kihozza-e hozzá a legfrissebb Androidot, vagy sem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google különféle információkat osztott meg a nagyérdeművel a második félévben megjelenő moduláris készülékéről.
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest