- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapal
tag
Ellent mondok neked. Ez is egy kiváló irány, de nem az egyetlen. Szerintem számtalan fejlődési lehetőség van az iparágban.
Csak pár ötlet:
- Felejtsük már el a SIM kártyát! Idejét múlta korlát.
- Torokhang beszédhanggá alakítása. (Én hümmögök, a környezetem nem hallja, hogy mit mondok, de a telefon túlsó végén levő beszélgetőpartner igen.)
Gondolom, a fórumtársaknak is vannak még fejlődési elképzelései. -
darkpower
aktív tag
Köszi a pontos összefoglalást, pont ez hiányzott a cikkből is kb.
Szerintem idővel a többi alkatrész gyártó is csatlakozni fog, ha életképes lesz az egész. Az egész telefonos piacot nem fogja forradalmasítani szerintem, de egy részét sikerülhet.
Megvannak mind a moduláris felépítésnek, mind a mélyen integrált készülékeknek az előnyei, más-más célközönség fogja őket megvenni, szerintem.Spec szoftveres oldalon sokkal nagyobb kihívásnak gondolom ezt a felépítést, mint a hardverek esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google különféle információkat osztott meg a nagyérdeművel a második félévben megjelenő moduláris készülékéről.
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest