- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Egyik reggel, az aznapi kedvenc zenémre ébredve, ismeretlen felíratra lettem figyelmes :
Update available...
Hoppácska !!!! Ez izgiLássuk mi történik. Miután az értésére adtam, hogy én bizony most, azonnal rögtön akarom ezt az installációt, lesz a mi lesz, csatlakozott a netre, és letöltött valamit aranyos ábra kíséretében. Innentől nem kérdezett semmit, csak időnként kikapcsolt, bekapcsolt, majd bootolt. Se Pc, se kábel, se szünetmentes táp, se bootloader, se adrenalin emelkedés, simán csak update, magától, neki, bele.... Tiszta Sci-fi nem? Emberi kéz érintése nélküli, automatizált világ. (na jó, azért azt installra nyomni kellett)
-
törölt tag
én úgy tudom, hogy "over the air" módon frissíthetőek. vagyis a telefonon belül kiválasztod, hogy frissítsen, és vagy wifin, vagy 3G-n leszedi neked az új verziót, majd telepíti.
amúgy egy dolgot nem értek. volt valami olyan nyilatkozata a ceo-nak, hogy idén még legalább 3 androidos telefon fog piacra kerülni. miért ilyen kevés? közben meg ontják a wimo-s telefonokat, pedig az android tök ingyenes... még ők lennének azok, akik megtehetnék azt, hogy mindkét szoftverrel elérhetővé teszik a telóikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest