Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Nekem az asztali PC eltűnése valószínűleg a zaj visszatérését fogja jelenteni, pedig az nekem lényeges ergonómiai szempont. Eddig ugyanis úgy raktam össze a gépemet, hogy viszonylag kussoljanak. Aztán gondolom mivel többé nincs alkatrész csere, gyakrabban is kell majd gépet cserélni, ami átlagembernek mindegy, másnak viszont plusz kiadás. Plusz mivel átlag gépnél erősebb kell nekem, mivel nem csak böngésző meg Word fut rajta, attól tartok majd jól beleesek valami pró kategóriába a sok nettop mellett, aztán gatyám is rámegy az extra haszonra ami ott bekasszíroznak.
-
julius666
addikt
Én nem csak klasszikus PC-re gondoltam, hanem otthoni felhasználók mindenféle számítógépére (laptoptól tableten át okostelókig akár).
Az ilyen kijelentésekkel egyébként vigyázz, én magam hasonló véleményen vagyok de itt PH!-n szétszednek az ilyenekért, sokaknak itt ez az élete (hobbi+meló) és el sem tudnak képzelni mást.

Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest