Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Nekem az asztali PC eltűnése valószínűleg a zaj visszatérését fogja jelenteni, pedig az nekem lényeges ergonómiai szempont. Eddig ugyanis úgy raktam össze a gépemet, hogy viszonylag kussoljanak. Aztán gondolom mivel többé nincs alkatrész csere, gyakrabban is kell majd gépet cserélni, ami átlagembernek mindegy, másnak viszont plusz kiadás. Plusz mivel átlag gépnél erősebb kell nekem, mivel nem csak böngésző meg Word fut rajta, attól tartok majd jól beleesek valami pró kategóriába a sok nettop mellett, aztán gatyám is rámegy az extra haszonra ami ott bekasszíroznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest