Hirdetés
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
pont ugyanezeket gondoltam régen én is.
persze "az átlagosnál erősebb" az nyilván nem átlagos igény. nekem elég lett a c2d, emellett a gép néma (hdd lekapcsnál nem halk, néma) és majdnem annyit fogyaszt mint a routerem. ki is dobtam volna a routert, ha van a gépben +3 ethernet meg ha létezne soft adsl-modem.
nyilván ez mind mérlegelés kérdése, engem meggyőzött az 1 tb hdd + ssd + 8 gb ram + ap wlan + mobilnet + 8 óra szünetmentes + 7-9w idle + király (bár egyeseknek kicsi) kijelző egy másfél kilós rollcage fémházban. ez kb 1 nagyságrend (azaz 10-szeres) teljesítmény / kg vagy / cm3. és hasonló pénzeket beleraktam én is passzív tápba meg házi passzív bordába meg a böszme kábeldzsungel eltakarásába-eltüntetésébe...
upd: nyilván a gyaroribb csere is attól függ elégséges-e amit a noti tud. én nem cserélek most egykét évig biztosan. meg azért ahogy látható az előző bekezdésben a normális notik is szépen bővíthetők expresscard meg minipci cuccokkal.
@orbano: workstationt ne keverjük már a kommersz otthoni pécézéshez. nyilván az is pc, de nem erről van szó.
-
orbano
félisten
sokan elfelejtik, hogy az asztali gépeken belül helyzezkedik el a workstation kategória, ami elég soká fog múzeumba kerülni. mondjuk én most egy htpc méretű vízhűtéses WS project tervein dolgozom, szerencsére mostanság már ott sem óriás kockákban kell gondolkodni, ha az ember fia erőt akar kussban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Iphone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest