Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #213 üzenetére
Ebben nagyon tévedsz. Akkor a fórumban is leírtam, hogy karácsony előtt lett meg radeon, és LÉGGEL lett berakva... később lett meg a blokk. A víz már a másodikra lett rárakva. Kicsit kezd bosszantani a rosszindulatod.
Ezen kívül összeraktam már pár gépet, nem csak magamnak.
Legalább 3 éve vízzel hűtöm a gépet, azóta volt pár teljes csere, soha semmilyen probléma nem volt a cuccaimmal, amiket eladtam a ph!-n se volt galiba. Szóval kicsit alaptalan a vádaskodásod. Többit személyesen. -
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #204 üzenetére
Nem kell neki segítség a korábbi driver visszarakásához, csak megkérdezte hogy vissza rakja-e. Nem jól olvasták fel?
Abu: érdekes mennyi játékot ki tudsz próbálni, és mennyi driverrel.
Biztos nagyon el lehet szúrni a 10.9 leszedést, újraindítást, majd a 10.10 feltelepítést. Annyi opció van, és állítási lehetőség, hogy csak na.Aztán meg már jojózott a szeme mire végzett a rendkívül bonyolult, nagy figyelmet igénylő telepítési művelettel, és ezért látta a fákat villogni.
Benneteket eléggé megfog és leköt egy ilyen 4 kattból álló művelet? Ezért gondoljátok hogy ez a hibák forrása, mert nektek nehezen megy?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Oliverda #127 üzenetére
Nem érted már megint. Sz.r a 4xxx és kész. Gyenge is, meg a driver is sz.r, meg amd is, meg van rajta kalap. Ha nincs akkor meg azért sz.r.
Meg az is felhábóritó, hogy egy 47xx, 48xx vga-l a mai napig szépen lehet játszani.vitko: Az a poén benne, hogy volt náhány ati vga-m (nézzük onnan, hogy a ph-n vagyok: 2600xt agp, 3650, 3850, 4670 most egy 4770 a kölöknek egy 4850. Sőt sokáig használtam int vga-t) soha semmi bajom nem volt a driverekkel és a játékokkal.
Igaz két dolgot nem tettem soha. Egy nem piszkáltam se a ccc-t, se drivert (mondván ugyis okosabb vagyok az amd mérnőkeinél, programozóinál). Kettő: nem telepitettem egy drivert se azonnal (inkább olvastam a megfelelő totyikot). -
blint63
tag
Na akkor a nap folyamán kb. 5-ödszörre is felrakom a 10.10 valamely változatát.
Frissítgessék szépen a Crossfire profilokat, amúgy meg pl. két-, háromhavonta adjanak ki rendes, letesztelt drivert amihez nem jön már aznap hotfix (tom, a whql miatt), és nem szívja a fogát a user, ha frissíteni akar és azon sem kell töprengeni, h na akkor most az én kártyámhoz tulajdonképpen melyik is a legjobb, 10.4, amiben még jó a powerplay vagy egy másik amiben x hibát már javítottak de y hiba meg benne van, vagy egy harmadik, amiben nem vibrál a textúra vmely játékban.
edit: megjavult a leírásodnak köszönhetően
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest