- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Idézek magamtól: Az a poén benne, hogy volt néhány ati vga-m (nézzük onnan, hogy a ph-n vagyok: 2600xt agp, 3650, 3850, 4670 most egy 4770 a kölöknek egy 4850. Sőt sokáig használtam int vga-t) soha semmi bajom nem volt a driverekkel és a játékokkal.
Igaz két dolgot nem tettem soha. Egy nem piszkáltam se a ccc-t, se drivert (mondván ugyis okosabb vagyok az amd mérnőkeinél, programozóinál). Kettő: nem telepitettem egy drivert se azonnal (inkább olvastam a megfelelő totyikot).Akkor kérdem én, hogy az isten túrós, rongybatekert, malájbarna, ráncos f....., hogy nálam soha semmi hiba, te és még egyesek állandóan nyüglödnek? Sőt. Van egy csomó ismerősöm akik nem is oly rég nv vga-t használtak. Mióta váltottak, nekik sincs problémájuk.
Nem lehet, hogy nálad, vagy oly szeretett játékodnál van a probléma?
Nálam megy a bf1942, cod 2-4-5, dioII, heroes 4, scI, wcIII, ra3, ut3, mtw, bf, aom, aion. De bármit levennék a polcról ami nincs telepive szintén menne. Ahogy előtte is ment. -
Gyuri27
félisten
válasz
Oliverda #127 üzenetére
Nem érted már megint. Sz.r a 4xxx és kész. Gyenge is, meg a driver is sz.r, meg amd is, meg van rajta kalap. Ha nincs akkor meg azért sz.r.
Meg az is felhábóritó, hogy egy 47xx, 48xx vga-l a mai napig szépen lehet játszani.vitko: Az a poén benne, hogy volt náhány ati vga-m (nézzük onnan, hogy a ph-n vagyok: 2600xt agp, 3650, 3850, 4670 most egy 4770 a kölöknek egy 4850. Sőt sokáig használtam int vga-t) soha semmi bajom nem volt a driverekkel és a játékokkal.
Igaz két dolgot nem tettem soha. Egy nem piszkáltam se a ccc-t, se drivert (mondván ugyis okosabb vagyok az amd mérnőkeinél, programozóinál). Kettő: nem telepitettem egy drivert se azonnal (inkább olvastam a megfelelő totyikot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest