- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #213 üzenetére
Ebben nagyon tévedsz. Akkor a fórumban is leírtam, hogy karácsony előtt lett meg radeon, és LÉGGEL lett berakva... később lett meg a blokk. A víz már a másodikra lett rárakva. Kicsit kezd bosszantani a rosszindulatod.
Ezen kívül összeraktam már pár gépet, nem csak magamnak.
Legalább 3 éve vízzel hűtöm a gépet, azóta volt pár teljes csere, soha semmilyen probléma nem volt a cuccaimmal, amiket eladtam a ph!-n se volt galiba. Szóval kicsit alaptalan a vádaskodásod. Többit személyesen. -
Ottoka
őstag
válasz
tzsolesz #210 üzenetére
Mert víz van rajta, az egész gépen. Mikor megjelent a 480 gtx igen igen gondolkodtam rajta hogy kicserélem, de akkor kellett volna vizes blokk, cserélni csak 2db 480-ra lett volna értelme, akkor 2 vizes blokk, az átépítési macera, stb. És nyáron alig voltunk itthon, szeptembertől meg sok a meló. Plusz várható volt év végére a radeon 6-os sorozat, átdolgozott fermiről is voltak info morzsák, és úgy döntöttem várok a gépátépítéssel, legfőképp az miatt mert az év második felében tudtam hogy alig fogom használni.
Abu: unalmas már.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #204 üzenetére
Nem kell neki segítség a korábbi driver visszarakásához, csak megkérdezte hogy vissza rakja-e. Nem jól olvasták fel?
Abu: érdekes mennyi játékot ki tudsz próbálni, és mennyi driverrel.
Biztos nagyon el lehet szúrni a 10.9 leszedést, újraindítást, majd a 10.10 feltelepítést. Annyi opció van, és állítási lehetőség, hogy csak na.Aztán meg már jojózott a szeme mire végzett a rendkívül bonyolult, nagy figyelmet igénylő telepítési művelettel, és ezért látta a fákat villogni.
Benneteket eléggé megfog és leköt egy ilyen 4 kattból álló művelet? Ezért gondoljátok hogy ez a hibák forrása, mert nektek nehezen megy?
-
Ottoka
őstag
válasz
#72042496 #162 üzenetére
" mintha egy Catalyst telepítéséhez minimum OKJ tanfolyamot kéne végezni"
Nem kell. Csak amikor már nem tudnak mit mondani, akkor jön ez a duma, hogy nem tudtad normálisan felrakni a drivert. Pedig hányan írják hogy új windowsra, stb. És ez jó pár felhasználót minősít ugye (szerintük).
-
Ottoka
őstag
Lol, csak az aláírásom a válaszom....
-
Ottoka
őstag
válasz
Steady74 #151 üzenetére
Nekem is 5970-em van, az F1 2010 nincs meg, azt nem próbáltam, viszont pár "szeretett" játékomnak odavert a 10.10 driver. A 10.9-et kihagytam, előtte a 10.8 volt fönt. Az is ment vissza.
Szóval nekem nem kell bemutatni mit produkál a kártya + driver együtt, főleg hogy az első kártya gyári szar volt. Annak örültem hogy a második nem halt be egy hónap után, mint ahogy 90%-uk tette.
Abu: ismét egy "minden jó" a 151-es hsz-ben.
-
Ottoka
őstag
5870-es karikkal ha valakinek gond van az új driverrel crossfire-ben, akkor kapcsolja ki az ai-t és megoldódik. A srácnak a 10.9-el nem volt baja.
Az utcsó hsz-ben azt írja gyorsabb Fallout New Vegas és Gothic 4 játékokban a 10.10, csak a torzulás és vibrálás miatt játszhatatlan.
-
Ottoka
őstag
Nah tegnap este én is felraktam. Kár volt. Settlers 7 megint nem jó, a spellforce-ok játszhatatlanok lettek, a battlefield heroes-ban fekete háromszögek jelennek meg. Ennyit volt kedvem kipróbálni, ahogy fentebb írták csomó más gond is van.
Ja és a desktop színkavalkádról ne is beszéljünk. (végül is van rá megoldás, tehát nem baj, sőt, kicsit összehoztuk a népet, megint volt miről beszélni)
Mikorra várható hotfix?
Amúgy tök jó az új driver, tényleg csomó újdonság van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest