- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
tzsolesz #214 üzenetére
Azért hogy el tudja mondani, hogy a ő bizony tapasztalatból beszél és nem elfogult egy csöppet sem.
Na meg persze azért is mert biztos barmira menő ha valakinek a leggyorsabb VGA-ja van. Olyan mint a minden sz@rra vízhűtést meg a sok SSD-s RAID, stb.
Ottoka: Persze hogyne. Utólag már könnyű magyarázkodni. Elrontottad ezt is, ennyi. User error. Benne van.
-
Oliverda
titán
válasz
tzsolesz #206 üzenetére
Az elsőt akkor barmolta szét amikor megpróbálta ráhegeszteni a szupper vízhűtést. Persze az sem az ő hibája volt hanem a gyártóé, mert nem gyárilag vizesblokkal szállítják az összes 5970-et.
Hiába, én mindig azt mondom, hogy ne próbáljon összerakni számítógépet az aki nem ért hozzá mert aztán mindig csak sírás lesz a vége. Íme az élő példa...és általában ugyanazok sírnak. Ez nyilvánvalóan már nem lehet véletlen.
-
Ottoka
őstag
válasz
tzsolesz #210 üzenetére
Mert víz van rajta, az egész gépen. Mikor megjelent a 480 gtx igen igen gondolkodtam rajta hogy kicserélem, de akkor kellett volna vizes blokk, cserélni csak 2db 480-ra lett volna értelme, akkor 2 vizes blokk, az átépítési macera, stb. És nyáron alig voltunk itthon, szeptembertől meg sok a meló. Plusz várható volt év végére a radeon 6-os sorozat, átdolgozott fermiről is voltak info morzsák, és úgy döntöttem várok a gépátépítéssel, legfőképp az miatt mert az év második felében tudtam hogy alig fogom használni.
Abu: unalmas már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest