- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
blint63
tag
Na akkor a nap folyamán kb. 5-ödszörre is felrakom a 10.10 valamely változatát.
Frissítgessék szépen a Crossfire profilokat, amúgy meg pl. két-, háromhavonta adjanak ki rendes, letesztelt drivert amihez nem jön már aznap hotfix (tom, a whql miatt), és nem szívja a fogát a user, ha frissíteni akar és azon sem kell töprengeni, h na akkor most az én kártyámhoz tulajdonképpen melyik is a legjobb, 10.4, amiben még jó a powerplay vagy egy másik amiben x hibát már javítottak de y hiba meg benne van, vagy egy harmadik, amiben nem vibrál a textúra vmely játékban.
edit: megjavult a leírásodnak köszönhetően
-
blint63
tag
Most tényleg nem azért. Nem értettem sose azokat akik elvakultan szapulják az amd drivereket, annak ellenére sem, hogy én is belefutottam már kisebb hibákba, de az a tény, hogy ezt a szart képesek voltak kiadni a kezükből (legyen bármi is a hiba oka), komoly problémákat feltételez. Mert a szürke halál meg a tökömtudja mi elszigetelt probléma, valószínűleg nem került elő a tesztelésnél, de egy ilyen dolog... Tudom, nem komoly hiba, rakd fel az előzőt etc. de ezen felül van még egy csomó hiányosság, a crossfire tulajok szinte folyton várnak valamilyen lényegesebb javításra, az eggyel ezelőtti generációt meg már leszarják, etc.
Mikor legközelebb kártyát veszek tuti, hogy ezeket is erősen beleszámítom majd az ár/érték arányba mert nagyon úgy tűnik, h az amd onnantól le se tojja a vevőket, miután már a casht megkapta tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Légies iPhone halvány színei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest