- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Tehetek én róla róla, hogy tetszik a játék multija?
Arra mit lépsz, hogy a Far Cry 2-vel a legtöbb tesztoldal tesztel, és a 10.10-nél nem említettek semmi hibát. Másképp tálalva a kérdést, mi bactunk el valamit telepítés közben, vagy tényleg nincs gond a driverrel?(#212) Ottoka: Gondoltam, hogy unalma... izé, elfogyott az érv.
-
Gyuri27
félisten
Idézek magamtól: Az a poén benne, hogy volt néhány ati vga-m (nézzük onnan, hogy a ph-n vagyok: 2600xt agp, 3650, 3850, 4670 most egy 4770 a kölöknek egy 4850. Sőt sokáig használtam int vga-t) soha semmi bajom nem volt a driverekkel és a játékokkal.
Igaz két dolgot nem tettem soha. Egy nem piszkáltam se a ccc-t, se drivert (mondván ugyis okosabb vagyok az amd mérnőkeinél, programozóinál). Kettő: nem telepitettem egy drivert se azonnal (inkább olvastam a megfelelő totyikot).Akkor kérdem én, hogy az isten túrós, rongybatekert, malájbarna, ráncos f....., hogy nálam soha semmi hiba, te és még egyesek állandóan nyüglödnek? Sőt. Van egy csomó ismerősöm akik nem is oly rég nv vga-t használtak. Mióta váltottak, nekik sincs problémájuk.
Nem lehet, hogy nálad, vagy oly szeretett játékodnál van a probléma?
Nálam megy a bf1942, cod 2-4-5, dioII, heroes 4, scI, wcIII, ra3, ut3, mtw, bf, aom, aion. De bármit levennék a polcról ami nincs telepive szintén menne. Ahogy előtte is ment. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Miért én mutassak egy oldalt? Te bizonyítsd, hogy rossz a meghajtó. Nem én hoztam fel, nem nekem kell bizonyítani.
Most őszintén ... tehetek én arról, hogy nálam jó?Tudom, hogy ennek nem így kellene lennie a tapasztalataid alapján. Természetesen feltételezem, hogy nálam van a hiba, ha jól működik, hiszen nyilván kizártnak tartom, hogy valamit rosszul csinálsz.
Én a szóforgatásban vagyok jó, más pedig a trollkodásban.
Illik tisztelni ezeket az egyedi képességeket.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mint írták páran nem tudjuk fogni a kezetek a driverinstallnál. Ezt meg kell tanulni. A tesztelőknek sikerül, és sok más embernek is. Nem lehetetlen.
Akkor szólj, ha egy független tesztnél nem megy fel a driver ... akkor elhiszem, hogy baj van, mert hozzáértő nem tudja felrakni.
-
Steady74
addikt
Szerencsére nekem nem halt el a kártya, az első driver frissítésig csinált pár érdekes dolgot, de azóta OK. Beszarás, hogy elvileg egy csomó hasznos, új dolgot belepakolnak a catalyst csomagokba, de qrvára nem megy... és persze lassabb is a kártya.
Ha teheted próbáld ki az F1 2010-et, meg fogod látni, hogy egy 5970-as karival is szinte élvezhetetlen a sebesség max felbontásban.
-
-
Henkei
tag
nem remlik hogy talalkoztunk volna valaha is. csak itt a forumon szoktam latni hogy mindenert nyavajogsz, ferditesz, hazudozol,szitod a feszultseget. az is lehet hogy nem ertesz hozza es azert vannak problemaid.
majd ha hazaertem megcsinalom es elkuldom a sreenshotokat de a gepedet neked kellene tisztessegesen osszerakni es feltelepiteni. en nem fogom megcsinalni helyetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Temu
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Goddess of Victory: Nikke
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest