- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokratesz71
csendes tag
Kedves Reggi!
Köszönöm a válaszaidat!... A 4K BDISO lejátszásnál a DV tartalmak lejátszása érdekelne nagyon... hiszen tudomásom szerint a legtöbb 4K képes multilejátszó lejátsza az ISO-t, azon belül a HDR-t, csak a Dolby Visiont nem...
Ha jól értem, hang esetén tehát az erősítő kijelzőjén nem jelenik meg DTS MA vagy X..., hanem az In channel vagy valami ilyesmi jelenik meg a kijelzőn? Egyébként szv. és tapasztalatom szerint, a tv(LGB7) lejátszóján akár optikán akár HDMI ARC-n keresztül sokkal pocsékabb volt a hang ha a Channeles kiírás volt a HM erősítőn. -
Szokratesz71
csendes tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy lejátssza-e a készülék a BDISO 4K tartalmakat? Gondolok itt 60fps, HDR és DV tartalmakra . Az mkv formátumban, gondolom lejátssza a HDR-t és DV-t nem. Ha jól értem a lejátszásokat hálózaton(nekem NASról menne LANkábellel) keresztül tudom csak kivitelezni, közvetlen USB csatlakozás(HDD) nem működik?
A hangot illetően ha jól értem: HDMI-vel, 4k képes erősítőn keresztül, csak a DTS(X?) és DD hangformátumok működnek, a trueHD formátumok nem? Ezek meg sem szólalnak vagy átalakítódva igen?
Még az lenne a kérdésem, hogy a DSD formátumokat lejátsza-e vagy, hogyan továbbítja? Válaszokat előre is köszönöm!UI: Fentebb már feltettem eme kérdéseket, de csak egy kurta választ kaptam, amit ráadásul általánosságban én is tudok
-
Szokratesz71
csendes tag
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy lejátssza-e a készülék a BDISO 4K tartalmakat? Gondolok itt 60fps, HDR és DV tartalmakra . Az mkv formátumban, gondolom lejátssza a HDR-t és DV-t nem. Ha jól értem a lejátszásokat hálózaton(nekem NASról menne LANkábellel) keresztül tudom csak kivitelezni, közvetlen USB csatlakozás(HDD) nem működik?
A hangot illetően ha jól értem: HDMI-vel, 4k képes erősítőn keresztül keresztül, csak a DTS(X?) és DD hangformátumok működnek, a trueHD formátumok nem? Ezek meg sem szólalnak vagy átalakítódva igen?
Még az lenne a kérdésem, hogy a DSD formátumokat lejátsza-e vagy, hogyan továbbítja? Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest