- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Úgy tűnik a Telekommal lehet valami. Mobilneten is gyalázatos a minőség iPhone-on, nem csak WiFi-n. Csak azt nem értem, hogy magán a Samsung TV-n hogy tud jó lenni a kép, és hogy lehet, hogy csak azóta tapasztalok képminőségbeli problémákat, mióta megvan az ATV. Előtte kb. csak a Samsung Tv-men néztem a Netflixet, és ilyen kritikán aluli minőséget sosem láttam, ahogy most is jó a minőség, ha a Tv-t használom. Minden más eszközön meg kritikán aluli. Talány.
-
megema
őstag
Nem tudom mi köze lehet a hálózathoz, szolgáltatóhoz, ha a kábelen átjön a sávszél. Ugyanazt a kábelt húzom ki a tévéből és dugom át az ATV-be. Az okos TV max. 100 Mbps-t tud, tök jó a kép. Az ATV-n meg inkább hagyjuk milyen.
Nem csak most, megvásárlás óta folyamatosan, bármilyen napszakban.
Film indítás után ilyen, Netflix menüben is kockásodva indulnak az előzetesek:
#3427Alex91:
Igen, olvastam ilyen gondról. Párhuzamosan elindítva ugyanazt a filmet, iPhone-on csupa kockás, Macen Safariból el sem indul. Érdekes, hogy magán a TV-n nem jelentkezik... Ott kockásodást soha nem láttam. -
megema
őstag
Sziasztok!
Netflixnél más is tapasztalt olyat, hogy sokkal rosszabb a képminőség Apple TV 4K-n, mint egy régi okos TV-n? Ugyanazzal az UTP kábellel próbáltam, illetve az ATV-t WiFi-n is. Egy idő után összeszedi magát az ATV, abbahagyja a nézhetetlenül kockásodást, de akkor se éri el 1:1-ben ugyanazt a minőséget. Meg lehet nézni valahogy a sávszél információkat? Az okos TV-n 1080p, 7.2 Mbps-t ír a Netflix. Az ATV-n a Speedtest 4-500 Mbps le, 8-900 feltöltést mér, egyedül a Netflix tűnik gagyinak.
-
megema
őstag
Mit gondoltok? Ha nem életbevágó az AirPlay megléte, akkor érdemes Apple TV 4K-ba fektetni, vagy inkább Xbox One S? Árban minimális a különbség. Hezitált már valaki ezen?
Kodizás SMB megosztásról és streaming (HBO GO, Netflix) lenne az elsődleges felhasználás, egyelőre csak 1080p-ben, később 4k-ban. Erre mindkettő képes, kérdés milyen "minőségben" (gyorsaság, kezelhetőség, zajkibocsátás, 24p, stb.)
A játékokról már leszoktam, de a nagyobb címek (GTA, Far Cry, stb.) mindig érdekelnek. Ezzel szemben ott van az AirPlay és az Apple Music, illetve esetleg kisebb játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest