- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
MasterMark #1129 üzenetére
nem a kikapcsolással van a problémám, a bekapcsolás a gond
-
Sza_Sa
senior tag
Nem a klasszikus kikapcsolásra gondoltam, hanem az alvó módra.
Gondolkodtam a folyamatos üzemen, mert nekem bekapcsoláskor automatikusan kapcsolja az erősítőt, azt meg nem annyira szeretem, de a cec kikapcsolása sem jó, akkor meg a tv nem tudja vezérelni az erősítőt. Ebben jobb a tv-m, az utolsó állapottal indul újra, ha használtam az erősítőt akkor bekapcsolja, ha nem nem, persze a ez is kikapcsolható és akkor nem kapcsolja be indításkor. -
Sza_Sa
senior tag
Eddig minden szupi-szuper, a család nőnemű tagja keni-vágja a kezelést, úgy is neki vettem.
Egyébként ti ki szoktátok kapcsolni, vagy megy mindig? Nálam a auto készenlét 15 perc, de ahogy néztem 4w a maximális fogyasztása, nem sok. -
Sza_Sa
senior tag
Szóval, a hang ideiglenesen megoldva, többcsatornás lpcm-ként megy ki, erősítő meg kezd vele valamit, egyelőre a semminél jobb, remélem lesz rendes hangtámogatás
Viszont infuse-ra van egyhetes ingyenes próbám, szeretném törölni, hogy ne csússzak bele a fizetősbe, hogy kell? Nem a tv-n, ott megtörtént, hanem valahol az előfizetéseknél -
Sza_Sa
senior tag
válasz
MasterMark #1117 üzenetére
Aut én sem hinném, dts-hd, true-hd, meg az összes formátumot tudja, 4k kompatibilis, csak az atmos nem megy szegénynek, persze megértem, akkor még nem volt olyan, sőt, ezek is csak akkor jöttek be.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
MasterMark #1115 üzenetére
az mrmc-ben, a infuse-ban vagy a lejatszó menüjében kellene ezt állítani? Mert én már mindennel próbalkoztam, de ez valahogy nem megy. Hangformátum, vagy automatikus vagy DD5.1 lehetőségek vannak. Pedig azt írja, hogy lpcm- ként küldi tovább a hangot
Kínomban csinálok egy visszaállítást, de szerintem nem fogja megoldani
Infuse alatt is ugyanaz a jelenség, csak digitalis zaj jön, tv sajat lejátszója által kitolt hangot szépen kezeli az erősítő. -
Sza_Sa
senior tag
Ami inkabb gond, hogy nem megy át a Dts-hd, de még a sima dd sem, csak ha lekeverei a mrmc sztereóra. Az erősítő tudja, a kábel szintén, nem értem mit kellene állítani, hangtovábbítás engedélyezett, ezt még a tv lejátszója is megugorja
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Gombinyó #1110 üzenetére
Minden fix ip-n van, az apple is rögtön került oda. Érdekes, mert megtalálom, mappakat látja, de belépni nem enged. Furcsa, na.
A másik az mrmc lejátszásbalatti menüje, valaminél a tapipad nyomására jön elő, máskor meg ezzel meg az idősáv jön elő és lefelé húzással jön elő a lejátszás menü.
-
Sza_Sa
senior tag
No, a probléma az volt, hogy még nem használtam az itunes-t azert nem akart beléptetni. Be kellett pc-ről jelentkezni, elfogni a használati feltételeket, aztán már ment minden.
Viszont a nast nem tudom csak upnp-n csatlakoztatni, valahogy elakadok a betallózásnál, milyen távoli elérést kell megadni? Mármint mrmc-ben... nameg hangsávot meg feliratot hogy kell váltani ezzel pár gombbal? Nem nagyon megy
Megvan, tapipad megnyomása előhozza a jólismert kodi felületet
-
Sza_Sa
senior tag
Egyébként eleg egy normál használatnál a 32GB-os? Az van az Euronicsnál készleten, a 64-re várni kell, sajnos.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
kleinguru #1095 üzenetére
Így van, ezért nem sajnálom a lejátszóra az árát.
Telefonnál általában 2-3 évente cserélek, igyekszem az akkori csúcsot venni, de nem a megjelenés után azonnal. Ezért gondolom, hogy nem lesz iphone-om, baromi soknak tartom az x meg az xs-xr árait. Ha veszek egyet a feleségemnek, 7-800e megy el 2db hipergyorsan értéktelenedő műszaki cuccra?
Már engem sem érdekel, hogy telóból a legújabb legyen, csak amikor cserélek, akkor igyekszem a lehető legjobbat venni -
Sza_Sa
senior tag
válasz
Gombinyó #1092 üzenetére
Bazz, ennyire gyors válszra nem számítottam!
4k hdr még nem kell, csak megdöglött a lejátszóm, a pana vt50 gyári lejátszója meg nagyon válogatós
Apple id gyártása könnyű, gondolom.kleinguru: nem tervezem, nekem elég a csúcs droid, a mostani almás árakat meg nem kommentálnám...
Nem is irtam, 99%-ban nasról fogadna tartalmat, sorozatok egyéb régebbi klasszikusok, a maradék 1% HBO Go lenne, ott van még amit meg lehet nézni
-
Sza_Sa
senior tag
Srácok,
úgy, hogy nagy valószínűséggel soha nem lesz iphone-om, max ipad-em, megéri venni apple tv-t? Kevesebb ezzel a rendszer, hiányozni fog nekem valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest