Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Olyan kérdésem lenne, hogy a második bekezdésben leírtakat tudja-e az infuse jukeboxa is, csak én nem találom? - egyelőre nem de a közeljövőben tudni fogja.
Esetleg ezeket az extrákat egyáltalán ne keressem? - de keresd csak lehet, hogy másik app-ban találod meg, Emby/Plex tudja, használhatod ezeket adatbázisnak is.Egyébként ezeket az infókat tableten szoktam megnézni, nálam Emby/Plex szolgáltatja az adatbázist így könnyen és sokmindent megtudok oldani, többek között ezt is.
MrMC valamelyik felszínnel szerintem tudja, de most nem vagyok benne biztos.(#2517) bandor
Viszont a laptopom hdd-ét nem tudom megosztani, pedig pont annak lenne számomra értelme - ez is megy SMB-n, NFS-en vagy ahogy írtam Emby/Plex-el is.
Windows telepítésnél nem adtam meg jelszót , csak nevet. Azt be is írom , de egyszerűen nem működik.Nem értem mi lehet a gond. Tudna valaki ebben segíteni? - ez a Win f@szsága, abban sajnos nem tudok segíteni, de ott kell megfelelően beállítani a megosztást, macOS-t és NAS-t használok, mindegyik eszközt látja és kezeli.ui.: Közben megnéztem a MrMC-t és ott ha rámész a színészre akkor megkeresi a médiatárban azokat a filmeket amiben szerepel.
-
Clemi
veterán
Nem, valóban nem pro4K-t használtam és jukeboxot se használtam soha, és nincs is igényem és nem is volt soha arra az extra dolgokra amiket felsoroltál. Ha le tudok ülni média tartalmat fogyasztani, akkor megnézek egy filmet és nem a háttér infókat olvasgatom
Ha ilyesmi infóra van nagy ritkán szükségem, arra ott az IMDB
Persze attól, hogy nekem nincs ilyesmire szükségem, másnak tudom, hogy van de az az ő dolguk
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Battlefield 6
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- Teclast Tablet Topic
- További aktív témák...
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha ilyesmi infóra van nagy ritkán szükségem, arra ott az IMDB