Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magi
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, csak nem tudom, hogy jó helyen járok-e.
Tehát ma vásároltam egy ATV 4k t. Felraktam az infuse szoftvert, ami tökéletesen tudja azt amire nekem szükségem van. Eddig ok.setup:
Apple TV 4k 32GB, LG OLED55B7v, Harman Kardon AVR370Először a tv vel kötöttem össze az ATV-t, ott minden ok.
Azonban a hang miatt inkább a Harman Kardon AVR370es erősítőmmel akartam összekötni (ahogy az a korábbi média lejátszómnál is volt).
Sajnos ilyenkor azt tapasztaltam, hogy nem jelenik meg a kép a tvn, helyette néha hangyafoci néha zöldes foltok jelennek meg.
Az erősítő elvileg tud 4k t a kimenetre felskálázni, feltételezem, hogy emiatt a bemenet is képes azt fogadni.
Mondjuk próbáltam full HD val és 720p vel is, akkor sem volt jó. (persze nem csak HDR-t, hanem SDR beállítást is próbáltam 30-50-60Hz stb.)
Van valami ötlet, hogy mi lehet a gond, vagy hogy hova forduljak segítségért?Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi