Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
zazenke
üzenetére
Az eszköz a legfrissebb verzión van. Remélem, hogy tényleg a film volt rossz vagy a Plex hülyesége. Az az igazság, hogy baromira belefáradtam már ebbe a média lejátszás kálváriába az évek során.
Samsung Qled-en Plex ugye nem vitte a magas bitrátás filmeket. Belenyugodtam, néztem max 20-25 gigás filmeket és elvoltam. 11 hónapja megvettem ugye a G4-es OLED-et, az szépen játszotta a DV-t, aztán felugrott, hogy fissítés érhető el. Lefutott és máris nem játszott többet DV-t mkv-ból. Nem baj, akkor néztem HDR-ben, megbékéltem vele. Aztán kijött a WebOS 25 és tönkreba**ta a médialejátszót meg Plex-et, folyamat újraindul, mert elfogy a memória. Na itt már nem kicsit voltam ideges. Akármennyit beszélgettem itt fórumon, úgy festett, hogy akkor nem érdemes és nem is lehet megúszni a dedikált lejátszót. Mindenki ajánlgatta Aliexpressről a csoda lejátszókat meg kodi meg corelec meg anyám kínja. De az Apple tűnt a legfelhasználóbarátabb és összességében legjobb megoldásnak, így kiadtam rá ezt a majd 60k-t. Azt mondjátok, hogy Infuse, akkor még azt a havi 500 Ft-ot is benyelem, tényleg nem tétel. Én csak végre azt szeretném így 6 év vergődés után, hogy leüljek, elindítsam a filmet/sorozatot és menjen..... 

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Extrém jóárasítva!!! i3-i5-i9 procik a fa alá karira!!!
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- 3 db Cisco CP-8945- Szines kijelzős VOIP telefon
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- ASUS TUF A15 - RTX 4060 - 32GB RAM - 97% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Samsung Qled-en Plex ugye nem vitte a magas bitrátás filmeket. Belenyugodtam, néztem max 20-25 gigás filmeket és elvoltam. 11 hónapja megvettem ugye a G4-es OLED-et, az szépen játszotta a DV-t, aztán felugrott, hogy fissítés érhető el. Lefutott és máris nem játszott többet DV-t mkv-ból. Nem baj, akkor néztem HDR-ben, megbékéltem vele. Aztán kijött a WebOS 25 és tönkreba**ta a médialejátszót meg Plex-et, folyamat újraindul, mert elfogy a memória. Na itt már nem kicsit voltam ideges. Akármennyit beszélgettem itt fórumon, úgy festett, hogy akkor nem érdemes és nem is lehet megúszni a dedikált lejátszót. Mindenki ajánlgatta Aliexpressről a csoda lejátszókat meg kodi meg corelec meg anyám kínja. De az Apple tűnt a legfelhasználóbarátabb és összességében legjobb megoldásnak, így kiadtam rá ezt a majd 60k-t. Azt mondjátok, hogy Infuse, akkor még azt a havi 500 Ft-ot is benyelem, tényleg nem tétel. Én csak végre azt szeretném így 6 év vergődés után, hogy leüljek, elindítsam a filmet/sorozatot és menjen.....