- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
magicbox #6920 üzenetére
azok a hibák amikről itt beszélnek a hdmi kimaradáson kívül azok egy "átlagos" usernek főleg ha nem direkt azt keresi akkor észrevehetetlenek . És nem személyeskedek de Djnice vagy Blakey már nem az átlagos felhasználók közé tartozik ezért is látnak meg olyat amiről én azt se tudom hogy milyen hibát kellene keresnem. Engem sokkal jobban zavar az hogy mostanában a filmek valahogy olyan furcsán vannak leforgatva. Középen pl egy nő arca éles jó felbontású de a kép szélei felé haladva pl a mellkas vonala vagy a válla már elhomályosított mintha ott nem lenne meg a felbontás. Már próbáltam androidboxról és számítógépről is lejátszani és ugyanaz az eredmény . nem csak a háttér van elmosva hanem a kép szélső részei is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Adobe Indesign
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest