- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy látom, más is szenved ezzel. A KODI-ban ha megnyitottam pl. a Friends legfelső mappáját, akkor láttam benne szépen az évad mappákat. Ha azokba is belementem, akkor ott láttam egyenként a E01....EXX fájlokat. Itt ilyen nincs, ha megnyitom a Friends "mappát" - akármi is ez Infuse alatt - ott ugyan látom az évadokat külön, de ha mondjuk be akarnék menni akármelyik évadba, az Infuse nem "megy bele" a mappába, hanem hozza lejátszásra az első részt a mappából. Na mindegy, biztos én vagyok még korlátolt az Infuse-hoz, elvégre nincs egy napja, hogy felraktam. Majd még küzdök vele. Mindenesetre érdekes élmény ez az ATV, jó lenne, ha lenne még egy másik Apple cucc is otthon (volt két iPad, de tönkrementek), úgy könnyebb lenne az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest