Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Szerintem kislány teájából kapott kicsit és az a baja. . Először azt hittem ragad de más baja van maga a nyomógomb fura. Sokszor kettőnek vesz egy nyomást meg (kettőt is kattan egy nyomásra ) meg a hangja is rossz . Lefelé nagyon rossz bal oldalra nem annyira. Sajnálom én is mert tok minőségi darab de garancia ilyenre nem jár ha beázott . Amúgy lehet nem az a baja csak szerintem az mert egyszer történt ilyen eset hogy kislány addig mászkált ott a teájával hogy ráborított kicsit se ez már régebben volt csak gondolom mostanra korrodálódott ott valami . Pedig amúgy vigyáztam rá és egy ütődés nincs rajta ! Ez van nem tudok már mit tenni . Ma kiprobalom SHIELD távirányítót remelem jó lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Drón topik
- HBO Max
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Dell Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- GAMER Asus ROG NVIDIA 6gb dedikált / i7-10750h / 16gb ram / 500gb ssd / MAGYAR rgb bill / win11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest