Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
chatran #4935 üzenetére
A legolcsóbb sd felbontású de nekem a legdrágább csomag van 4k . Tegnap sokat nézegettem és néhány sorozatnál eléggé látszik néhány másiknál nem. Ma kipróbálom hogy áthozom erre a tévére a shield tv és mi box S-t azon milyen. Annyi biztos, hogy a Disney plus, Prime video és Apple tv+ -on gyönyörű a kép szóval csak a netflixel van gond.
devil-k
Ez nagyon undorító a netfixben hogy különböző csomagok más felbontásúak ! Többi streaming szolgáltatónál nincs ilyen. Még ha jó minőségű 720p lenne a legkisebb nagyjából oké de 480p ? És nem jó minőségű 480p hanem eléggé sz@r (mert ebből is lehetne jobb) . Ettől függetlenül itt láttam életem legjobb sorozatát amit még egyszer később ujranézek mert annyira tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest