Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában már csak esténként van időm ATV-t bekapcsolni (leginkább gyerekeim miatt) NAS-ról filmezni, sorozatozni, valamint YouTube-ozni. Felmerült bennem, hogy esetleg vezeték nélküli fejhallgatót is beszerzek, az esti filmezéshez.
A TV egy LG B7 OLED, amire hdmi kábellel csatlakozik kizárólag az ATV. Milyen fejhallgatót lenne érdemes néznem szerintetek, ha már van tapasztalata valakinek ilyen téren. Tudom, van fejhallgatós topik is, de hátha itt van valakinek konkrét tapasztalata.Másik, hogy eddig MrMC-t használtam lejátszására, de mostanában több bosszantó dolgot is csinál, ami nem tetszik, kicsit instabillá vált szerintem, hiába van újra felépítve és újra beállítva minden.
Ezért gondolkodom Infuse beszerzésén. Kérdés, melyik verziót lenne érdemes megvennem?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest