- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
válasz
#95904256 #47 üzenetére
Ezeket is köszi!
Az egyébként tiszta, hogy ha valami teljesen, végérvényesen megsemmisül, akkor nehéz lenne kinyerni.
(Aztán meg fejlődhet oda az MI, hogy majd kitalálja mi hiányzik és ki is egészíti. Persze ugyan az sose lesz, illetve nem mindegy, hogy milyen adatokról is beszélünk. De ez már nagyon off)
-
ttt
senior tag
válasz
#95904256 #43 üzenetére
Köszi!
Bár nem erre gondoltam, mivel ezekben egy bit - egy atom - ami valóban izgalmas és, ha szoba-hőmérsékleten működő képes lesz óriási lépést valósít majd meg.
Amit én olvastam az kb. annyi, hogy mondjuk van egy x méretű adattárad, az áll y mennyiségű adattároló részecskéből. Amennyiben sérül az adattároló egy y adattároló részecskéből is vissza tudod nyerni az egész x méretű adattárat, csak valamivel "halványabban". Amit úgy kell elképzelni, mint ahogy az ember próbál visszaemlékezni egy rég elfeledett emlékére.
(Link nem lesz, mert én már arra sem emlékszem hol a fenébe olvastam, bármennyire is erőltetem az agyam)
-
ttt
senior tag
válasz
#95904256 #40 üzenetére
Olvastam már korábban is azokról a kísérletekről amik arról szóltak, hogy egy elemi részecskén tárolt adatból is vissza lehet majd nyerni az egész adattárat. Eléggé SCI-FI és igazából az alapelvet is csak odáig értettem, hogy valami olyasmi, mint az emberi agy féle adattárolás, de ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- World of Tanks - MMO
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest