Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
válasz
kristoof92
üzenetére
sose volt széleskörű a pixelek forgalmazása - és akkor még finoman szóltam - bőven a chiphiány előtt is.
#22: abszolút egyetértek, nagyon unalmas a károgás a pixeleken amik vagy javítható - és 1-2 héten belül javított szoftveres hibák - vagy pedig nagyon nagyon ritkán jelentkező hardveres gondok, amit garanciálisan cserélnek.
amikor a hatalmas pixel problémákról olvastam akkor általaban egy random reddit felhasználó egy személyes problémája volt, nem hallani tömeges visszahívásokról (és itt nem százezres, csak pár százas nagyságrendre gondolok).
érdekes, benne vagyok egy pixel csoportban, igaz csak 90ezer tagot számlál szóval nem reprezentatív minta, de nagyítóval kell keresni bárkit akinek problémája lenne a 6os szériával. az eladási számokon ugyanúgy nem látni hogy akkora gondok lennének, az első két hétben több telefont adtak el mint az 5ös szériából teljesen - pedig az sokkal több országban volt kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest