Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
válasz
kristoof92
üzenetére
sose volt széleskörű a pixelek forgalmazása - és akkor még finoman szóltam - bőven a chiphiány előtt is.
#22: abszolút egyetértek, nagyon unalmas a károgás a pixeleken amik vagy javítható - és 1-2 héten belül javított szoftveres hibák - vagy pedig nagyon nagyon ritkán jelentkező hardveres gondok, amit garanciálisan cserélnek.
amikor a hatalmas pixel problémákról olvastam akkor általaban egy random reddit felhasználó egy személyes problémája volt, nem hallani tömeges visszahívásokról (és itt nem százezres, csak pár százas nagyságrendre gondolok).
érdekes, benne vagyok egy pixel csoportban, igaz csak 90ezer tagot számlál szóval nem reprezentatív minta, de nagyítóval kell keresni bárkit akinek problémája lenne a 6os szériával. az eladási számokon ugyanúgy nem látni hogy akkora gondok lennének, az első két hétben több telefont adtak el mint az 5ös szériából teljesen - pedig az sokkal több országban volt kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest