- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
válasz
kristoof92 #18 üzenetére
sose volt széleskörű a pixelek forgalmazása - és akkor még finoman szóltam - bőven a chiphiány előtt is.
#22: abszolút egyetértek, nagyon unalmas a károgás a pixeleken amik vagy javítható - és 1-2 héten belül javított szoftveres hibák - vagy pedig nagyon nagyon ritkán jelentkező hardveres gondok, amit garanciálisan cserélnek.
amikor a hatalmas pixel problémákról olvastam akkor általaban egy random reddit felhasználó egy személyes problémája volt, nem hallani tömeges visszahívásokról (és itt nem százezres, csak pár százas nagyságrendre gondolok).
érdekes, benne vagyok egy pixel csoportban, igaz csak 90ezer tagot számlál szóval nem reprezentatív minta, de nagyítóval kell keresni bárkit akinek problémája lenne a 6os szériával. az eladási számokon ugyanúgy nem látni hogy akkora gondok lennének, az első két hétben több telefont adtak el mint az 5ös szériából teljesen - pedig az sokkal több országban volt kapható. -
Wesiz
tag
király telefon lesz, már csak a rendes forgalmazást kéne megoldania a google-nak - amire valamiért érdekes mód szarnak.
az 5a is egy kiváló telefon de konkrétan kettő (!) országban forgalmazzák, USA és Japán. ezt az üzletpolitikát egyszerűen nem tudom megérteni, ettől függetlenül eléggé várós ez a teló
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest