Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
válasz
kristoof92
üzenetére
sose volt széleskörű a pixelek forgalmazása - és akkor még finoman szóltam - bőven a chiphiány előtt is.
#22: abszolút egyetértek, nagyon unalmas a károgás a pixeleken amik vagy javítható - és 1-2 héten belül javított szoftveres hibák - vagy pedig nagyon nagyon ritkán jelentkező hardveres gondok, amit garanciálisan cserélnek.
amikor a hatalmas pixel problémákról olvastam akkor általaban egy random reddit felhasználó egy személyes problémája volt, nem hallani tömeges visszahívásokról (és itt nem százezres, csak pár százas nagyságrendre gondolok).
érdekes, benne vagyok egy pixel csoportban, igaz csak 90ezer tagot számlál szóval nem reprezentatív minta, de nagyítóval kell keresni bárkit akinek problémája lenne a 6os szériával. az eladási számokon ugyanúgy nem látni hogy akkora gondok lennének, az első két hétben több telefont adtak el mint az 5ös szériából teljesen - pedig az sokkal több országban volt kapható. -
Wesiz
tag
király telefon lesz, már csak a rendes forgalmazást kéne megoldania a google-nak - amire valamiért érdekes mód szarnak.
az 5a is egy kiváló telefon de konkrétan kettő (!) országban forgalmazzák, USA és Japán. ezt az üzletpolitikát egyszerűen nem tudom megérteni, ettől függetlenül eléggé várós ez a teló
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest