- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtracer
tag
Azoknak, akik nem tudják, hogy miről van szó:
Az ATH-M50x az Audio-Technica egyik legjobb, és legnépszerűbb stúdió minőségű vezetékes fejhallgatója. Hogy meglovagolják a trendet, ebből csináltak BT modellt is. Nyilván nem fogják ráírni erre, hogy nem stúdió minőségű.
Amúgy én abban reménykedtem az új generációs M50xBT-nél, hogy kap ANC-t. Sajnálom, hogy az kimaradt megint.
-
ROBOTER
addikt
A hang csak az egyik dolog, de a munkák egy jelentős részénél megengedhetetlen a késleltetés. Pont ellenkező irányba haladnak a profi digitális stúdióeszközök: A/D interfészbe kihelyezett DSP, zero-latency kimenet (pont a monitorozás miatt) stb. Én ezért érzem kicsit kamunak ezt a "stúdió" megjelölést.
-
törölt tag
-
E.Kaufmann
veterán
Nekem bejön(ne, ha nem lenne már párom
) a csaj, csak hogy pozitívat is írjak
-
Rayyy
senior tag
Én még nem találkoztam (csak marketing szövegekben) BT-s stúdió fejhallgatóval. Vágásra én is WH-1000XM3-at használok kábellel (iszonyúan kényelmes), de a keverés, stb... az már más történet.
Mikor a Sony-n gondolkoztam, még új volt az AKG K371BT... így abból is vettem egyet és zenész barátommal tesztelgettük egy kb. 40 ezres Shure-ra szemben... mindkettőt leverte a Shure, ami a stúdió munkát illeti. Végül az AKG-t visszaküldtem, a Sony maradt.
Próbáltam úgy videó alá vágni a hangot, hogy BT... de kényelmetlen laggot éreztem. Szóval ezek sem a hang, sem a vezeték nélküli kapcsolat szempontjából nem alkalmasak stúdió munkára. Egyszerűen csak fejhallgatók az átlagember zenehallgatásához.
Ráadásul próbáltam ezeket az ATH fejhallgatókat is... nekem rohadt kényelmetlenek és dobozosak is, de ez már egyéni vélemény. -
törölt tag
Azért a BT kapcsolat és a vezetékes módban is térfogatot evő akku és elektronika miatt azért ez inkább divat cucc mint hatékony munkaeszköz. Ugye az írják hogy stúdió hang, de el ne higgyük, hogy az ebben hallottak alapján, bármilyen döntést érdemes lenne hozni.
-
Utángyártott a pánt, de relatív elég jó minőség és igen hasonlít a gyárira.
Fülpárnából viszont eredetit sikerült vennem egyenesen Japánból ebay-en, abból mindjárt két párt is vettem a jövőre nézve. Amúgy nekem egy ATH-ES700 van, természetesen egyenesen Japánból és persze féláron volt onnan a hazai boltokhoz képest... -
Picco
addikt
az arat is erosen fole lottek, ez mar ersen WH-1000XM3 felsegteruleten mozog
-
válasz
HELLAFLUSH #3 üzenetére
Hát megszenvedtem a cserével, de megoldottam.
-
válasz
HELLAFLUSH #1 üzenetére
A tudásához képest tényleg adhatna erre a gyártó. Én is már a 3. garnitúra fülpárnát nyúzom a fülessel, illetve fejpánt is cserélve lett év elején.
-
HELLAFLUSH
őstag
Elfelejthetné már a gyártó a vacak műbőr használatát..
Nem 1 szép látvány pár év múlva a szétfoszlott műbőr. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest