- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
válasz
Oldman2 #3496 üzenetére
Mostmár kezemben volt a telefon. A boot megáll a vége fele, nem megy tovább egy ponton. Ha be van dugva a töltő akkor pár másodpercenként pittyeg mint mikor csatlakoztatom a kábelt.
Érdekesség hogy nem lehet kikapcsolni sehogy a telefont.
A megoldás annyi lett hogy kiszedtem a kártyákat, hogy átrakjam egy másik telefonba....és ugye nem lehet kikapcsolni sehogy a telefont erre amíg pakolom be a kártyákat a másik telefonba addig ez bebootolt.
A tipp az hogy korábban felraktam a Mi dialert a telefonra, mert a user már ezt szokta meg, eddig működött is, viszont most hogy hozzányúltam a Miui optimalizációhoz akkor valami gebasz lett vele. Most sem indul. Az Android dialer csont nélkül elindult, csak a user azt sem tudta melyik mappába hajította be 1 éve.
Tanulság: legyen mentés, mert bármikor beüthet valami egyszerű gebasz. Sosem gondoltam volna hogy nem tudok hozzáférni egy telefon adataihoz, ha tudok minden jelszót.
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
A Note 8-asomat sikerült bootloopos állapotba hozni. Recovery menü elérhető (Reboot/Wipe data/MiAssistant)
1. Le tudom e menteni valahogyan az adatokat a telefonról? (képek, videók, stb)
2. Esetleg vissza tudom e hozni az rendszert az életbe ?Az alábbi módon sikerült bootlooposítani:
régi Vanced, MicroG volt felrakva, 1 évvel ezelőtti. Vanced Manager letölt, látja hogy ott a régi alkalmazás. Mondom frissítsd. Letölti, telepíti, nem sikerül, mert nincs joga, valami hosszú hibaüzenet. Rágooglizok, be kell kapcsolni a developer módot és ott kikapcsolni a MIUI optimalizációt. Megteszem ezeket. Vanced még mindig nem települ. Akkor Vanced és MicroG uninstall. Majd reinstall és szépen feltelepülnek. Ezután akarnék hívást indítani, majd mondja hogy engedélyek kellenének a tárcsázónak.... ? mondom hát már 1.5 éve meg lett adva.....adok engedélyt, de nem sikerült vennie a lapot. Próbálok Playből másik tárcsázót letölteni, nem sikerült telepíteni, 94%-naál megáll. MIUI optimalizációt visszakapcsolom. Semmi hatása. Telefon újraindítás hátha megjavul......és innen bootloop.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest