- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zso
aktív tag
Próbált már esetleg valaki közületek valamilyen custom romot ? Én ezt néztem ki. [link]
-
m.zso
aktív tag
Miben külömbözik az ha global vagy eu rom van a telefonon ? Azon kívül hogy az eu gondolom csak az európai régióra szól a globál meg mindegyik kontinenst magába foglalja ? Azt látom hogy az eu romok kapják folyamatosan legalább az android biztonsági frissítéseit. Válaszokat előre is köszönöm.
-
m.zso
aktív tag
Sziasztok. 1 hete már egy Xiaomi Mi 360 Home Security Camera 1080p tulajdonosa vagyok. Az MI Home-ba integrálva van még a kb 6 éve vásárolt Yeelight desk lamp is. A problémám lehet hogy egyedi. A rendszer egy Redmi Note 8 (Miui 12.5.2.0, android 11RKQ1) on fut, a play áruházból letöltött Mi Home-al. A telefon meg is kapja az értesítést, de se hangot nem ad és az értesítő ledet sem villogtatja. Csak akkor látom az értesítést, ha engedélyezem "az értesítések felébreszthetik a kijelzőt". Csak és kizárólag abban az esetbe jut tudomásomra a kamera által küldött szituáció. Esetleg más is tapasztalt már ilyen problémát ? Tegnap este -mondván hogy tele van már a telefon minden felesleges dologgal, meg talán el van állítgatva (bár nem szokásom) visszaállítottam a készüléket a gyári állapotba, majd feltettem újra az MI Home-ot. A helyzet semmit nem változott (inkább a telefon lett gyorsabb). Természetesen minden meg van adva a programnak amit kér és mindenféle miui akkumulátor és egyéb program alól felmentettem. Egyenlőre marad a kijelző felébresztése értesítéskor. Reakciókat előre is nagyon szépen köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged