Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
koshmar
üzenetére
Hogyne....

Asszony mindig homályos képeket készít a telefonnal, én hozzá képest szuper fotókat lövök. Neki jelenleg A2 Lite van. Múltkor én fotóztam a telefonjával, és csodák csodájára szép képek készültek. Nagyon egyszerű a "titkom". Ahányszor fotózni szeretnék, az optika lencséjét megtörlöm, ha mással nem a ruhám szélével. A telefon kamerája mindig zsíros, még ha nem is látványosan. A képek már kissé homályosak lesznek.
Nekem ennyi a titkom. Gyári kameraszoftver, annyit állítottam hogy oda bökök ahova a fókuszt és a középre súlyozott fénymérést szeretném, aztán a fehér körre nyomva exponáljon....azt hiszem gyárilag nem így volt.
Szerk: Utólag jut eszembe, lehet a kamera szoftverben a telítettségre is ráállítottam, alapból elég fakó képeket készített, de mást biztos nem buzeráltam. Néha a Google fotókba feltöltött képekre engedem rá az automatikus javítást.
Itt egy kép, a Google fotó feltöltés, és az ide feltöltés is rontotta....De szerintem így is látszódni fog a lényeg..Én elégedett vagyok vele.
VAn egy Nikon D90-es tükrös gépem..Szinte elő sincs véve...
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
koshmar
üzenetére
"mitől lehet ez?"
Nem tudom, de ez az egy oka hogy várom az új rendszert, hogy ezt a hibát talán javítják. Itthon, és a munkahelyen is keservesen csatlakozik a hálózathoz. Mobilnetet bekapcsolva azonnal van 4G, és net. Ha bekapcsolom a wifit, bemegyek a menübe, wifi beállítások, hálózat hozzáadása....Ekkor csatlakozik, ezt játszom ha nem akarok fél percet..lehet többet is hálózatra várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest