-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
koshmar #2807 üzenetére
Hogyne....
Asszony mindig homályos képeket készít a telefonnal, én hozzá képest szuper fotókat lövök. Neki jelenleg A2 Lite van. Múltkor én fotóztam a telefonjával, és csodák csodájára szép képek készültek. Nagyon egyszerű a "titkom". Ahányszor fotózni szeretnék, az optika lencséjét megtörlöm, ha mással nem a ruhám szélével. A telefon kamerája mindig zsíros, még ha nem is látványosan. A képek már kissé homályosak lesznek.
Nekem ennyi a titkom. Gyári kameraszoftver, annyit állítottam hogy oda bökök ahova a fókuszt és a középre súlyozott fénymérést szeretném, aztán a fehér körre nyomva exponáljon....azt hiszem gyárilag nem így volt.
Szerk: Utólag jut eszembe, lehet a kamera szoftverben a telítettségre is ráállítottam, alapból elég fakó képeket készített, de mást biztos nem buzeráltam. Néha a Google fotókba feltöltött képekre engedem rá az automatikus javítást.
Itt egy kép, a Google fotó feltöltés, és az ide feltöltés is rontotta....De szerintem így is látszódni fog a lényeg..Én elégedett vagyok vele.
VAn egy Nikon D90-es tükrös gépem..Szinte elő sincs véve... -
Zoli bácsi
őstag
válasz
koshmar #2786 üzenetére
"mitől lehet ez?"
Nem tudom, de ez az egy oka hogy várom az új rendszert, hogy ezt a hibát talán javítják. Itthon, és a munkahelyen is keservesen csatlakozik a hálózathoz. Mobilnetet bekapcsolva azonnal van 4G, és net. Ha bekapcsolom a wifit, bemegyek a menübe, wifi beállítások, hálózat hozzáadása....Ekkor csatlakozik, ezt játszom ha nem akarok fél percet..lehet többet is hálózatra várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged