- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
koshmar #2807 üzenetére
Hogyne....
Asszony mindig homályos képeket készít a telefonnal, én hozzá képest szuper fotókat lövök. Neki jelenleg A2 Lite van. Múltkor én fotóztam a telefonjával, és csodák csodájára szép képek készültek. Nagyon egyszerű a "titkom". Ahányszor fotózni szeretnék, az optika lencséjét megtörlöm, ha mással nem a ruhám szélével. A telefon kamerája mindig zsíros, még ha nem is látványosan. A képek már kissé homályosak lesznek.
Nekem ennyi a titkom. Gyári kameraszoftver, annyit állítottam hogy oda bökök ahova a fókuszt és a középre súlyozott fénymérést szeretném, aztán a fehér körre nyomva exponáljon....azt hiszem gyárilag nem így volt.
Szerk: Utólag jut eszembe, lehet a kamera szoftverben a telítettségre is ráállítottam, alapból elég fakó képeket készített, de mást biztos nem buzeráltam. Néha a Google fotókba feltöltött képekre engedem rá az automatikus javítást.
Itt egy kép, a Google fotó feltöltés, és az ide feltöltés is rontotta....De szerintem így is látszódni fog a lényeg..Én elégedett vagyok vele.
VAn egy Nikon D90-es tükrös gépem..Szinte elő sincs véve... -
Zoli bácsi
őstag
válasz
koshmar #2786 üzenetére
"mitől lehet ez?"
Nem tudom, de ez az egy oka hogy várom az új rendszert, hogy ezt a hibát talán javítják. Itthon, és a munkahelyen is keservesen csatlakozik a hálózathoz. Mobilnetet bekapcsolva azonnal van 4G, és net. Ha bekapcsolom a wifit, bemegyek a menübe, wifi beállítások, hálózat hozzáadása....Ekkor csatlakozik, ezt játszom ha nem akarok fél percet..lehet többet is hálózatra várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest