- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegti
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #3605 üzenetére
-
kanyi51
senior tag
válasz
Esetleg ha be van kapcsolva a MIUI mentés, akkor az hízhat. Miui mappa Backup almappa, és ha ott van több, fájl akkor a legutolsó marad a többi törlés.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
A legegyszerűbb módszer, ha csináltok egy factory resetet, de sajnos egy idő után újra gyarapodni fog. Régebben utána olvasgattam, hogy mit lehet ellene tenni, de nekem semmi nem segített csökkenteni az Egyéb tartalmát. Én egy 64 gigás Note 8T-t használok, egy hónap alatt 2 gigát hízott az Egyéb, most 9.34GB. Pár száz megát tudtok nyerni vele, ha a Chrome, Youtube, Facebook, Messenger és egyéb appok gyorsítótárát kiürítitek. Sokan még arra esküsznek, hogy kevesebb felesleges appot kell telepíteni és törölni, ezzel alacsonyan tartható a mérete.
Redditen találtam egy topikot ahol írnak egy megoldást, de nekem nem vált be. Mindenesetre bemásolom neked az eredeti tartalmát a topiknak."I've tried everything and it only cleared around 5GB.
My phone (Redmi 9, MIUI 12.0.4) still has 41 GB of Other files, 4.4GB of apps, no photos, videos, or audio, 13GB of System files.
Here is a compilation of solutions I have found and tried:File Manager > Settings > Show Hidden Files > File Manager > MIUI > Gallery > Trashbin > delete all files in Trashbin.Download Disk Usage Storage Analyzer. Go to File Categories > Others. Delete the contents of " File and '0' file. Do NOT delete obb and data file.Clear cache of YouTube and Chrome. Hold their icons > App info > Clear data > Clear cache.
I hope this at least helps other people."
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest