- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
satee76 #4009 üzenetére
Nem, nem akarok és semmit a teló nyakába varrni.....
Ezért is írtam, hogy napon maradt amikor "meghülyült", meg én engedtem neki hogy mobilhálózatról frissítsen. (Korlátlan mobilnetem van, céges előfizetés. Igaz sokat nem telefonálok, de havi 1800ft-ért korlátlan beszélgetés bármely hálózatba, korlátlan mobilnet..Ezt nem szabad kihagyni.).
Annyi, hogy mintha gyorsabban szívná az akkut a mobiladat kapcsolat az új MIUI frissítés óta. Ezért írtam csak le, érdekességképp.
2,5 éves teló, ha hirtelen bedöglene is azt mondanám, megérte az árát, ennyi időt szolgált.
Ha nem ugrottak volna így el az árak, meg nem lett volna a 8 hónapos táppénzem fele pénzzel, tuti már lecseréltem volna, 2 évente cserélem akkor is ha látszólag nincs baja.
Heteken belül esedékes a csere, (lesz egy szülinapom, meglepem magam) több mint valószínű hogy maradok a márkánál, meg a sorozatnál (Note).
Majd körülnézek, de szívesen fogadok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest