- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
Na látszik, hogy ugyanaz a panel mint note 5 nél. Eddig mondjuk fel sem tűnt itt, (note5-nel megszoktam), hogy a kijelző alja sötétebb, sárgásabb picit mint a tetején. Ha Fehér hátteret néztek ott látszik igazából. Alig észrevehető amúgy. Másnak is ilyen , vagy én fogtam ki megint ilyen panelt. Mondjuk ennyi pénzért túlélem...
Más... Megjött a nillkin h+ pro tempered glass, most tettem fel nagyon jó. Ez sem ér le teljesen a redmi felirat aljáig, de tapintásra mintha rajta sem lenne, jó mint általában a nillkinek. A fentebb irt színeltérést még feltétel előtt vettem észre, nem az üveg hibája. Még várom az átlátszó nillkin ultrathin nature átlátszó tokot remélem az is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Asztalos klub
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest