Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Vagy próbálj másik appokat, vagy vegyél másik telefont. (Ha egyszer semmi sem segít)
Runkeeper?
Asszonynak beüzemeltük. Ő egyenlőre meg van vele elégedve. Ő a fb, messenger, viber triumvirátust részesíti előnybe. Na meg gmail. Semmi extra kívánság. Azok hibátlanul mennek.
Én sportolásra (séta, futás, bringa) a teló saját LG app-ját használom, az LG health-et (G3, G4). Én azzal teljesen megvagyok elégedve. Azt nem tudom, másik telón hogy üzemel?
Navira google maps, vagy wazze.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest