- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Szia!
Ugyanaz a főszenzor van a 8 Pro-ban, mint a 9 Pro-ban (Samsung GW1). Makróban jobb a 9 Pro. A következő ugrás ehhez képest a Mi Note 10 Lite, amiben Sony IMX 686 szenzor van. Ugyanezt használja a Poco F2 Pro is, illetve a Honor 20/20 Pro ennek az elődjét az IMX 586 személyében.
Annyira jó képe van a Mi Note 10 Lite-nak, hogy eladtam a MILC gépem (Canon EOS M100). Persze érdemes Gcam-ot használni bármelyik Xiaomit választod.
-
freeknight
őstag
Bár kevesebb pixelszámú a kamerája, a mi 9 lite szerintem egy minimálisan jobb képeket lő a redmi note 8 pro-nál, illetve van amoled kijelző is. Bár többe is kerül, és nem sok helyen lehet beszerezni, és minden egyébben gyengébb a note 8 pro-nál.
Ami egyértelműen jobb képeket lő, az a mi 9 T, de az jelenleg 110k, és már csak az alzánál lehet kapni kb.
De ezek már mind kifutó szériák, a note 8 pro-t is ideértve. Az útódmodell, a redmi note 9 pro is itt van már, de annak a kamerájával még nincs tapasztalatom. Lehet, hogy jobb, nem tudom.
-
Beni2360
félisten
Éppen a napokban küldték egy EPSON projektorra egy linket, azért volt ismerős. Ezt találtam akkor 3 fő tulajdonos abból 2 főnök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest