Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
South Velen #36 üzenetére
Azért egy-egy update kimerült abban, hogy a kék háttér mondjuk zöld lett. Mindegy, ez részletkérdés.
Egyébként nem mondom azt, hogy én egyetértek ezzel az iránnyal, de szerintem jobban tudják ők onnan mit és miért tesznek. Szerintem simán meglehet, hogy az induló 1-2 modell stratégiával már sehol sem lennének. Szerintem az túl szűk. Indulásnak oké, nyomott áron jó telefon, de ez azért hosszú távon nem tartható. Piaci részesedések pedig jönnek-mennek, ne egy évet nézz. Apple is csökkent, ilyen ez a pop szakma. Nem csak fenn van; a trend a lényeg.
-
aytukabozs
addikt
válasz
"Régen harmadik volt a Xiaomi, amikor még a kevés modell stratégiát alkalmazta, most meg az 5.-6. helyre estek vissza."
Ez így elég leegyszerüsítő megállapítás nem?
Ahogy felettem is írják a piac folyamatosan változik, szereplők lépnek be, régi versenyzők buknak ki.
Folyamatos változáson megy keresztül az egész. Piacvesztést visszavezetni csak arra hogy milyen stratégiát választ egy cég, szerintem sem helytálló.Ezzel együtt szerintem is átesett kicsit a xiaomi a ló túloldalára.
-
válasz
Vagy mások többet.
Lehet boncolgatni mindkét oldalról, ez egy relatíve folyamatosan változó piac. a Samsung elárasztós technikáját nem kell majd lekövetniük, ők sajnos ezért vannak ott ahol, meg sok más dolog miatt.
-
Weeman1
veterán
válasz
South Velen #32 üzenetére
Így már értem.
-
Weeman1
veterán
válasz
South Velen #28 üzenetére
És miben nem?