-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Kristof14 #2932 üzenetére
Szinte mindenre amit tud.
Napi 3 alkalom ébresztés, persze ebből 1 a reggeli kelés.
Ha zajos helyen vagyok, bekapcsolom a BT.-ot és ha nem hallanám a csengetést, szépen rezeg és észreveszem. Akkor is jó ha olyan helyen vagy ahol nem akarsz másokat zavarni a csengőhanggal. Ugyan így be vannak állítva, ha mail-t, sms-t, vagy bármi app. amit kijelöltem értesítést küld. Minden reggel megnézem, hogy aludtam, mennyi volt a mély alvás és mennyi amikor félálomban voltam vagy forgolódtam. Délután van mindig 2 fontos időpont amit beállítottam és akkor rezeg. Az intelligens ébresztés meg figyeli, hogy mennyire mélyen alszom és a beállított idő előtt ébreszt, ha úgy ítéli meg, hogy nem alszom mélyen. Minden nap megnézem mennyit gyalogoltam és mennyi van még vissza, hogy elérjem azt a limitet amit kitűztem. Minden nap minimum 20 km biciklizés, ilyenkor a zoknimba teszem és szépen mér minden fordulatot. Mutatja mennyi kalóriát égettem el, mennyi időm ment rá, mekkora távot tettem meg, stb. Mindemellett vízálló és nálam 2 havonta egyszer kell tölteni az sem tart sokáig Pc-be dugva. Be van állítva a telefonon a zárolás (PIN kód vagy ábra), de ha a karkötővel a telefon közelébe érek kb. 1m-en belül akkor nem kér kódot, de ha arrébb megyek és valaki piszkálná, már kódot kér. Lehet valamit kihagytam. -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Kristof14 #2681 üzenetére
És most akkor hova rohanjak ,hogy megkapta?
Nekem fullos használattal is bír 2 napot a teló(megemlítem ,hogy laza használat mellett van az 4 is), egyedül a GPS-t nem használom.
De ez az aksis cucc mit számít? A 8 magos csak jelentéktelen mennyiséggel gyorsabb ennél a telefonnál, ráadásul nincs 4G-se és ritkábban jönnek rá updatek, az meg eléggé valószínű ,hogy a mostani volt az utolsó amit kapott
A 4G minden tekintetben falhoz veri a 3G verziót(mellékesen meg nem neked válaszoltam előbbi kommentemben szóval nem értem mi ez a "nem ez a lényeg" dolog
...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest